İNEGÖL 2. OLDU

AK Parti Bursa İl Başkanlığının düzenliği teşkilatlar arası futbol turnuvasının finali geçtiğimiz gün Bursa ve İnegöl teşkilatları arasında oynandı. İnegöl teşkilatı, Bursa teşkilatına 1-0 mağlup olarak 2. oldu.

Yayınlama: 09.05.2016
548
A+
A-

Futbol turnuvasının final maçına ve ödül törenine katılan İçişleri Bakanı Efkan Ala, turnuva katılımcılarına teşekkür etti. Efkan Ala, bu tür sportif faaliyetlerin birlik ve beraberliği arttırdığını söyledi.

 

Efkan Ala, “Birinci olanları bu anlayış içerisinde kutluyor ve tebrik ediyoruz. Bütün katılanlar da aslında kazananlar arasında. Çünkü bu turnuvaya katılmak ve teşkilatlar arasında böyle bir organizasyon düzenlemek başlı başına önemli bir husus. Bizim spora verdiğimiz ehemmiyeti, vatandaşlarımıza ve gençlerimize verdiğimiz kıymeti gösterir. Gençlerin atletizm yapmalarını, yarışmalarını ve yarışırken de centilmence yarışmalarını arzu ediyoruz. Onun içinde imkanlar sunuyoruz. Bu etkinlik bizim politikamızla örtüşen bir tutum. Biz gençleri böyle alanlarda görmek istiyoruz” dedi.






 

Efkan Ala, ikinci olan İnegöl Teşkilatının kupasını Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel’e takdim etti.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş