İnegölspor 9-10 takviye yapacak

İnegölspor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Döngel, 2015-16 sezonu öncesi dış transferde 9-10 oyuncuyu kadroya katacaklarını belirterek, “Bu sene arzuladığımız takımı kurma niyetindeyiz. Acele etmiyoruz” dedi.

Yayınlama: 09.07.2015
631
A+
A-

İnegölspor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Döngel, dün kulüp tesislerinde düzenlenen toplantıda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

 

SABRETMELİYİZ






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegölspor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Döngel, “2015-16 sezonu İnegölspor’umuza hayırlı ve uğurlu olsun. İç transferlerimizi kaleci Ali Türkan dışında tamamlamış bulunmaktayız. Bugün itibariyle dış transfere de start verdik. Biraz sabırlı olmalıyız. İnşallah bu sene arzuladığımız takımı kurma niyetindeyiz. Acele etmiyoruz. Gerekli mevkilere hocamızın raporu doğrultusunda gerekli transferleri yapacağımızdan emin olun. Bizi beklemeye devam edin” dedi.

 

TORAMAN İDDİALARI GERÇEK DIŞI

İbrahim Toraman ile uzaktan yakından ilgilenmediklerini belirten Döngel, “Ama İbrahim Toraman gibi bir futbolcunun takımımızda oynamasını isteriz. Kesinlikle kulüpten hiçbir arkadaşımız kendisi ile ilgilenmedi. Biz bu sene transferlerde biraz daha dikkatli davranmaya çalışıyoruz. Bize faydalı olabilecek ve iç dengemizi bozmayacak transferler yapmak istiyoruz. Bize direk katkısı olacak transferleri bünyemize katacağız” şeklinde konuştu.

 

9-10 TRANSFER YAPILACAK

Başkan veya yöneticiler tarafından dile getirilmeyen isimlerin gündeme geldiğini aktaran Döngel, “Bizim dışımızda söylenen transferlere itibar etmeyin. Yanlış anlamalara sebep olunabiliyor. Biz bu konuda şeffafız. Her türlü doğru bilgiyi bizden alabilirsiniz. Şu anda elimizde 60-70 isimlik bir liste var ama aktif olarak görüştüğümüz 17-18 tane futbolcu kardeşimiz var. Biz 9-10 transfer yapmayı düşünüyoruz. Bu yapacağımız transferler de transfer olsun diye değil bize katkı sağlasın, bizi hedefe götürsünler diye yapacağımız transferlerdir. Bir tane kaleci düşünüyoruz. Sağ bek, sol bek, sağ açık, sol açık, 2 ön libero, bir forvet arkası ve 2 forvet düşünüyoruz. Bunlar bir eksik iki fazla olabilir” ifadelerini kullandı.

 

AÇIKLAR FORVETE KATKI YAPACAK

Altyapıdan da 3 ismi profesyonel yaptıklarını belirten Döngel, “Hocamızın oyun sistemi de önemli. Alacağımız sol açık da forvete yardımcı olacak ve forvet eksiğini kapatacak. Sağ açığın da o düzeyde olmasını istiyoruz. Geçen sene sağ ve sol açık oyuncuları forvetlere yardımcı olamadılar. Bu sene kanatlardan biraz daha forvete yardımcı olabileceklerini düşündüğümüz isimleri kadromuza katmak istiyoruz” açıklamalarında bulundu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş