İnegölspor sahadan çekildi

2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İnegölspor’un hazırlık kampında karşılaştığı Darıca Gençlerbirliği karşılaşması yarıda kaldı. 3-0 geride olan temsilcimiz, rakibin sert müdahaleleri sonucunda sahadan çekildi.

Yayınlama: 11.08.2015
842
A+
A-

Sezon öncesi 2. Kamp dönemini Bolu’da geçiren 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İnegölspor, ikinci hazırlık maçını geçtiğimiz Pazar günü Darıca Gençlerbirliği’ne karşı oynadı.

 

SAKATLIK İHTİMALİ KORKUTTU






Müsabakaya hızlı başlayan taraf rakip Darıca Gençlerbirliği oldu. 10. dakikada Sinan, 32. dakikada Emre ve 36. dakikada Lokman’ın ayağından bulduğu goller sonucunda skoru 3-0’a getiren rakip Darıca Gençlerbirliği ilk yarıyı bu skorla önde kapattı. İkinci yarıda da rakibine karşı etkisini gösteremeyen temsilcimiz İnegölspor’da teknik direktör Serhat Güller, Darıca’lı futbolcuların sert müdahaleleri nedeniyle olası sakatlıklara karşın maçın 55. dakikasında takımı sahadan çekti.

 

Kendisinden zayıf rakibi karşısında 36 dakikada 3 gol yiyen ve karşılık veremeyen İnegölspor’da müsabakanın ardından moral bozukluğu yaşanırken takımın henüz hazır olmadığı ve önümüzdeki hazırlık maçlarında daha pozitif sonuçlar ve pozitif bir futbol ortaya koyacağı ifade edildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş