İnegölspor transferi Efe ile bitirdi

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz İnegölspor Kartalspor’dan Muharrem Efe ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Yönetim Kurulu Üyesi Celal Ter Muharrem Efe ile transferi noktaladıklarını söyledi.

Yayınlama: 24.07.2014
778
A+
A-

İnegölspor Kartalspor’lu orta saha oyuncusu Muharrem Efe ile transferi noktaladı. Kariyerinde Sakaryaspor, Karşıyaka, Kocaeli Birlik ve Kartalspor formalarını giyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu İnegöl’e gelerek kendisini bordo-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

 

TRANSFERİ KAPATTIK






İmza töreninde konuşan İnegölspor Yönetim Kurulu Üyesi Celal Ter, “Şaban Yıldırım’ın Kartalspor’dan eski öğrencisi olan ve uzun zamandır görüştüğümüz Muharren Efe ile anlaşma sağladık. Orta saha bölgesinde oynayan bir oyuncu. Bu transferlede transferi noktaladık. Kamp sürecinde hocamızdan talep gelirse bir transfer daha yapabiliriz. Şu anda transferi kapattık diyebiliriz. Bu kararı Teknik Direktörümüz Şaban Yıldırım ile yaptığımız görüşme sonrası aldık.” Dedi.

 

HEDEFLENEN ŞAMPİYONLUĞA ULAŞACAĞIZ

İnegölspor’un çiçeği burnunda transferi Muharrem Efe ise hedefleri olan bir takıma geldiğini söyleyerek, “Şaban Yıldırım’ın İnegölspor’da olması kararımda etkiliydi. Kendisiyle çalışmayı çok istediğim için İnegölspor’u seçtim. Hedefimiz şampiyonluk ve bunu başaracağımızı düşünüyorum.” İfadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş