İnegölspor’a baklava dopingi

İnegölspor Taraftarlar Derneği Başkanı Tevfik Taşkın, İnegölsporlu futbolcu ve teknik heyete antrenman sonrasında baklava ikramında bulundu. Taşkın tüm taraftarları Pazar günü oynanacak Altay maçına davet etti.

Yayınlama: 07.11.2014
664
A+
A-

İnegölspor Taraftarlar Derneği Başkanı Tevfik Taşkın, kulüp tesislerinde takım ve teknik heyete baklava ikramında bulunarak, taraftarları Altay maçına davet etti.

 

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPTIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUZ






Tevfik Taşkın, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Emin adımlarla ilerlediğimiz PTT 1.Lig yolunda her şey istediğimiz gibi gitmektedir. Öncelikle İnegölspor’umuzun Hatay deplasmanından 3 puan alarak yüzümüzü güldürmüştür. Ben tüm taraftarlar adına bu zaferde pay sahibi olan herkese teşekkür etmek istiyorum. Diğer yandan maç boyunca centilmenliği elden bırakmayan ve ekibimizi maç öncesi ve sonrasında tribünlere çağırarak alkış tutan ve giden taraftarlarımızı çiçeklerle karşılayan Hatay taraftarlarına da bir teşekkürü hak ettiklerini düşünüyorum. Evet, bu hafta İzmir’in köklü kulüplerinden Altay’ı konuk edeceğiz. Bu yıl evimizde oynadığımız maçlarda İnegölspor taraftarı olarak takımımızın ve yöneticilerimizin hep arkasında olduk.  Görüyoruz ki, yöneticilerimiz büyük çaba içerisindeler.  Teknik heyet, futbolcularımızda özveri ile çalışmalarının meyvelerini alıyorlar.  Biz de taraftar olarak üzerimize düşeni yaptığımızı düşünüyoruz”

 

HERKES TAKIMINI DESTEKLEMEYE GELSİN

Taşkın, “Bu hafta İzmir’in köklü takımlarından Altay’ı konuk ediyoruz. Zorlu bir müsabaka olacak. İnegölspor’umuzun yanında itici bir güç olmak zorundayız. Bütün İnegölsor taraftarlarının maçtan en az 2 saat önce statta olmaları gerektiğini düşünüyorum.  Bilinçsiz hareket edildiğini eski maçlarda gördük ki,  maç saatinde kuyruklar oluştuğu ve maçın 30. dakikasına kadar bu kuyrukları izledik. Maç başlamadan stadı doldurmamız ve takımımıza fair play çerçevesi içinde desteğimizi vermemiz gerekmektedir.  Diğer yandan bundan 2 sene önce Altay ile aynı grupta yer aldık.  İzmir’de de İnegöl’de de oynadığımız maçlar fair play çerçevesinde oldu. Maç önceleri çaylar içildi, sohbetler edildi. Ben büyük Altay taraftarlarını yine büyük İnegölspor taraftarlarının en iyi şekilde karşılayacağını ümit ederek haydi maça diyorum” ifadeleri ile sözlerini tamamladı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş