İnegölspor’a süpriz başkan adayı

İnegölspor’da başkanlık koltuğu için adaylar 3’e çıktı. Son olarak başkanlığını açıklayan ise Kasım Efendi Cadde esnaflarından Mustafa Sapmaz oldu. İddialı açıklamalarda bulunan Mustafa Sapmaz, “Mustafa Sarp ve Ali Kuçik ile ön görüşmeler yapıldı. Seçilmemiz durumunda yeni hocamız ise Suat Kaya olacak ve İnegöl’ün çocuğu olan İsmail Güldüren ile birlikte çalışacak” dedi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 22.05.2014
1.280
A+
A-

İnegölspor’da başkan adayları kongre öncesi adaylıklarını açıklamaya başladı. Yücel Demir ve Eşref Güç’ten sonra son olarak adaylığını açıklayan isim Mustafa Sapmaz oldu.

 

AMA LİSTEMİZİN BÜYÜK BİR ÇOĞUNLUĞUNU İNEGÖL ESNAFI OLUŞTURUYOR






Adaylığını açıklamak için düzenlediği basın toplantısında konuşan Başkan Adayı Mustafa Sapmaz, “İnegölspor’umuz iyi bir sezon geçirmedi. Daha başarılı sezonlar geçirmek için adaylığımızı açıklıyoruz. Bu konuda birçok kişiden ön bilgi aldım ve İnegöl Esnafı olarak böyle bir karar aldık. Listemizde önemli isimler. Maddi konularda sıkıntı yaşamayacağımızı sanmıyorum. Çünkü güçlü bir ekiple geliyoruz. Listemizde İnegölspor’a gönül veren Bursa’dan ve İstanbul’dan kardeşlerimiz var. Ama listemizin büyük bir çoğunluğunu İnegöl Esnafı oluşturuyor” dedi.

 

İSMAİL GÜLDÜREN İLE SUAT KAYA HOCAMIZ BİRLİKTE ÇALIŞACAKLAR

Suat Kaya ile görüştüklerini ve seçilmeleri durumunda takımı Suat Kaya ve İsmail Güldüren’e emanet edeceklerini ifade eden Sapmaz, “İnegölspor’umuzu daha iyi yerlere getirmek için iddialıyız. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Suat Kaya hocamızla ön görüşmeleri tamamladık. İnegölspor Başkanlığına seçilmemiz durumunda Suat Kaya hocamız bizimle beraber olacak. Bazı kesimlerce beğenilmeyen İsmail Güldüren İnegöl evladıdır. İsmail Güldüren’i kesinlikle takımdan göndermek gibi bir niyetimiz olmayacak. Seçilmemiz durumunda İsmail Güldüren ile Suat Kaya hocamız birlikte çalışacaklar” şeklinde konuştu.

 

MUSTAFA SARP VE ALİ KUÇİKLE ÖN GÜRÜŞMELER YAPILDI

Mustafa Sarp ve Ali Kuçik gibi önemli futbolcularla ön görüşme yaptıklarını söyleyen Sapmaz, “Görüştüğümüz üst düzey futbolcular var. Bunlar süper lig tecrübesi olan futbolcular. Bunlardan birisi Mustafa Sarp. Ön görüşmeler gerçekleştirildi. Bir diğer futbolcu ise Ali Kuçik. Beşiktaş tecrübesi olan bir futbolcu. Onunla da ön görüşmelerimiz oldu. Nasip olurda başkanlık koltuğuna oturursak İnegölspor için elimizden ne geliyorsa yapacağız” ifadelerini kullandı.

 

İNEGÖLSPOR ALTYAPIDAN GELEN OYUNCULARLA İSKELETİNİ OLUŞTURACAK

İnegölspor Altyapısından birçok önemli futbolcu çıktığını ama yıllardır eski altyapıyı göremediklerini söyleyen Sapmaz, konuşmalarını şu ifadelerle tamamladı:Yıllardır altyapıdan futbolcu çıkaramıyoruz. Altyapıya önem vermiyoruz. İnegölspor’un eski altyapısını herkes bilir. Birçok futbolcu yetiştiren bir altyapıydı. Biz altyapıya da el atacağız. Ve inanıyorum ki, İnegölspor altyapıdan gelen oyuncularla iskeletini oluşturacak. Diğer adaylara başarılar diliyorum. Gerçekten herkes İnegölspor için bir şeyler yapmak istiyor. Bizde yapmak istiyoruz. Onlarda bir şeyler yapmak istiyor. Hayırlısı kim ise İnegölspor için o olsun. Ben herkese bu yarışta başarılar diliyorum.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş