İnegölspor’dan Emniyet’e ziyaret

Kongre sonrası yeni yönetimin oluşmasıyla birlikte transfer seferberliğine başlayan İnegölspor, bir yandan da İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplanı ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Yayınlama: 20.06.2014
767
A+
A-

Ziyarete Teknik As Başkan Ahmet Sütçü, Başkan Yardımcısı Seçkin Kurşun, Futbol Şube Sorumlusu Celal Ter, Basın Sözcüsü Burak Şimşek, Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Hamit Haraslı, Altyapı Sorumlusu Mehmet Döngel ve Kulüp Müdürü Yavuz Memiş katıldı.

 

Gerçekleşen ziyarette ilk olarak konuşan Teknik As Başkan Ahmet Sütçü, geçen sezon olduğu gibi önümüzdeki sezonda Emniyet Ekipleriyle uyum içerisinde çalışacaklarını ifade etti.






 

TAKIMIMIZI YALNIZ BIRAKMAMALARINI DİLİYORUM

İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan ise, “İnegölspor’umuzun son kongresinden sonra oluşan Yeni Yönetim Kurulunda görevli arkadaşlarımız bizleri ziyarete geldiler. Ben daha önceki yönetimde de görev alan ve İnegölspor’umuza, İnegöl’ümüze destek olan, katkı sağlayan bütün yöneticilerimize, görev alan futbolcusundan, yöneticisinden seyircisine kadar. Seyircilerimizi, taraftarımızı unutmamak gerekiyor. Onlara da çok teşekkür ediyorum. Ben bu bakış açısıyla yeni yönetiminde İnegölspor’umuza daha iyi yerlere gelmesi noktasında katkı sağlayacağını ve İnegöl’ümüze yakışır marka bir takımla İnegölspor olarak şehrimizi temsil eden marka bir takımlar bu sezon Play-Off içerisinde yer alarak, PTT 1. Lige terfi edeceğini düşünüyorum. Bunu İnegöl halkı olarak hep birlikte inanarak yapmamız gerekiyor. Hem yönetimi, hem futbolcusu hem vatandaşı, diğer kamu kurum ve kuruluşları, diğer sivil toplum kuruluşları hep birlikte gönül gönüle, işbirliği ve dayanışma içerisinde bizlere yakışır, İnegöl’e yakışır ve yaraşır bir şekilde fair play kuralları içerisinde, centilmence mücadeleyle iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum. Yeni yönetime seçilen kardeşlerimize, arkadaşlarımıza bu görevlerinde başarılar diliyorum. İnegölspor’umuza yeni sezonda başarılar diliyorum. Kazasız, belasız, hiçbir sakatlık olmadan futbolcu kardeşlerimize başarılı sonuçlarla bizi ve İnegöl’ümüzü sevindireceğine inanıyorum. Taraftarlarımıza bir mesaj vermek istiyorum; onlar bu şehrimizin değeridir. Onlar bu şehrimizin de, takımımızın da bu noktalara gelmesinde lokomotif olmuşlardır. Onları da centilmence, fair-play kuralları içerisinde diğer takımlarımıza da sevgi ve saygıyla bakarak destek vermelerini, takımımızı yalnız bırakmamalarını diliyorum. Başarılara imza atılacağına şüphemiz yoktur. Biz İnegölspor’luyuz. Bize yakışan ve yaraşan neyse o yönde, o kulvar da bu düşünceyle hareket edeceğiz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş