Türker Toptaş İnegölspor’da

2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İnegölspor, geçtiğimiz yıl Albimo Alanyaspor forması giyen 31 yaşındaki sağ bek oyuncusu Türker Toptaş’ı 1 yıllığına renklerine bağladı.

Yayınlama: 22.07.2015
852
A+
A-

2015-16 futbol sezonu öncesi dış transfer çalışmalarını sürdüren temsilcimiz İnegölspor, Albimo Alanyaspor’dan 31 yaşındaki sağ bek oyuncusu Türker Toptaş’ı renklerine bağladı.

 

4. DIŞ TRANSFER






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegölspor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Döngel, “İnegölspor olarak dış transferlerimize devam ediyoruz. Bugün de dış transferin 4’üncüsünü yapmış bulunmaktayız. Albimo Alanyaspor’dan Türket Toptaş kardeşimizi bünyemize kattık. Kendisi 1984 doğumlu, sağ bek mevkiinde oynuyor. Kendisine, İnegölspor’a ve İnegöl’e hoş geldin diyoruz. Alanyaspor’da şampiyonluk yaşamış, inşallah İnegöl’de de şampiyonluk yaşayacak. Kendisine güveniyoruz ve inanıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız, belasız, sakatlıksız bir sezon geçirmesini temenni ediyoruz. Kendisi ile 1 yıllık sözleşme imzaladık” dedi.

 

ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYORUM

Yeni transfer Türker Toptaş ise, transferinde emeği geçen herkese teşekkür ederek; “Alanyaspor’da şampiyonluk yaşadım. Umarım İnegölspor’da da bu duyguyu yaşarız. Buraya bunu yaşamak için geldim. İnşallah takım arkadaşlarım, teknik ekip, yönetim kurulu ve taraftarlarımızla beraber bu duyguyu tekrar yaşarım. Kazasız belasız bir sezon olsun. Her iki taraf için de hayırlısı olsun” ifadelerini kullandı.

 

Gerçekleştirilen konuşmaların ardından yeni transfer Türker Toptaş, kendisini 1 yıllığına Bordo Beyazlı renklere bağlayan imzayı atarak transferi resmileştirdi. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş