İnegölspor’dan milli transfer

2014-2015 futbol sezonunda Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta PTT 1. Lig hedefi doğrultusunda mücadele edecek olan İnegölspor, geçtiğimiz yıl Kartalspor’da oynayan ve daha önce U-20 Milli Takım forması giyen 26 yaşındaki Yasin Görkem Arslan’ı kadrosuna dâhil etti.

Yayınlama: 03.07.2014
812
A+
A-

Önceki gün kulüp tesislerinde yöneticiler ile bir araya gelen Yasin Görkem Arslan, kendisini 2 yıllığına Bordo-Beyaz renklere bağlayan imzayı attı.

 

TAKIMIMIZI GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYORUZ






İmzaların atılmasının ardından bir açıklama yapan İnegölspor Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Kılınç şöyle konuştu: Kartalspor’dan Yasin Görkem Arslan’ı kadromuza dâhil etmiş bulunuyoruz. Yeni sezonda PTT 1. Lig hedefimiz doğrultusunda hocalarımızın talimatları ile takımımızı güçlendirmeye devam ediyoruz. Yasin kardeşimiz sol bek ve sol açık mevkilerinde oynamaktadır. Karşılıklı görüşmelerimiz sonucu anlaşarak kendisi ile 2 yıllık sözleşme imzalamış bulunmaktayız.  İnegölspor camiasına ve Yasin kardeşimize hayırlı uğurlu olsun.

 

1. LİGE YÜKSELMEK İSTİYORUZ

Transferden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan Yasin Görkem Arslan ise şunları dile getirdi: İnegölspor’a gelmiş olduğum için gerçekten çok mutluyum. Bu transferde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu sene grup zorlu gözüküyor ama biz bu gruptan birinci olarak çıkmak istiyoruz. Yapılan transferler de bu yönde. PTT 1. Lige yükselmek istiyoruz. İnşallah bunu da başaracağız. Burada çok güzel bir ortam var. Hocamızla daha önce de beraber çalıştık. Hedefimiz 1. Lige yükselmek ve inşallah bunu başaracağız.

 

YASİN GÖRKEM ARSLAN KİMDİR?

1988 Adapazarı doğumlu olan Yasin Görkem Arslan, futbola 2002 yılında Sakaryaspor A.Ş. altyapısında başladı. 2002 yılından 2011 yılına kadar Sakaryaspor A.Ş. formasını terleten Yasin, gösterdiği başarılı performans ile dikkatleri üzerine çekerek 2012 yılında Denizlispor’a transfer oldu. Denizlispor’daki 1 yıllık serüveninin ardından Turgutluspor’a giden Yasin, orada da 1 yıl forma giydikten sonra geçtiğimiz sezon Kartalspor’a transfer olarak temsilcimiz İnegölspor’un rakibi olmuştu. Kariyerinde 31 kez A2 ligi, 5 kez Türkiye Kupası, 86 kez TFF 2. Lig, 64 kez PTT 1. Lig ve 2 kez Türkiye U-20 Milli Takım formaları giyen Yasin Görkem Arslan çıktığı 188 resmi müsabakada 24 kez rakip ağları havalandırmayı başardı. Yasin Görkem Arslan, hem sol bek hem de sol açık mevkilerinde görev alabiliyor. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş