İnegölspor’un eski oyuncuları şimdi gözde

Geçtiğimiz sezon forması giyen 12 oyuncuyla yollarını sezon başında ayıran İnegölspor’un elden çıkardığı bu futbolcular, 2. Lig ekiplerinin gözdesi haline geldi.

Yayınlama: 09.07.2014
984
A+
A-

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarında transfer harekatı sürüyor. İnegölspor’un da kadroya birkaç takviye daha yapması beklenirken, Bordo Beyazlı temsilcimizin eski futbolcularına ise 2. Lig ekiplerinin ilgisi oldukça yüksek.

 

Son transfer haberi ise Göztepe’den geldi. Sarı Kırmızılıların Ali Akburç’la ilgilendiği öğrenildi. Bandırmaspor’un golcüsü Timur Kosovalı’yı renklerine bağlayarak 12’nci transferini gerçekleştiren Göztepe, sağ kanattaki sorunu da geçtiğimiz sezon İnegölspor’da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Balıkesirspor’da olan Ali Akburç’u alarak çözmek istiyor. Teknik direktör Suat Kaya’nın verdiği rapor doğrultusunda harekete geçen Sportif Direktör Barış Güçlü’nün, geçen sezon İnegölspor’da kiralık olarak forma giyen 26 yaşındaki Ali’yle prensip anlaşmasına vardığı, kulübüyle görüşmelerin ise devam ettiği bildirildi.






 

Futbola Gençlerbirliği’nde başlayan Ali, Balıkesirspor ve İnegölspor’un yanı sıra Fethiyespor, Şanlıurfaspor ve Hacettepe’de de oynadı. Suat Kaya, orta saha ve defansa yapılacak toplam 4 takviye ile birlikte şampiyonluğa oynayacak ekibin oluşacağını dile getirdi. Göztepe, Hataysporlu orta saha oyuncusu Halil Karataş ile Hasan Küççük, Akhisar Belediyesporlu Serkan ve Ankaraspor’dan ayrılan Ramazan Sal’la da görüşmelerini sürdürüyor.

 

ALTAY İLE ANLAŞTI

İnegölspor’un eski file bekçisi, geçtiğimi sezon Ankara Demirspor’daki performansıyla adeta parmak ısırttı. Ankara Demirspor kalesinde 31 maçta sadece 19 gole engel olamayan Burak Cengiz, profesyonel liglerin en başarılı eldiveni oldu. Rakip forvetlere etten duvar ören ve hiçbir maçta kalesinde 2’den fazla gol görmeyen 27 yaşındaki file bekçisi, muhteşem bir istatistiğe imza attı. Ankara Demirspor’un 3’üncü Lig’de play off oynamasına büyük katkı koyan Burak’ın ardından en başarılı kaleci ise Altınordulu Evren oldu. 31 maçta 21 gol yiyen Evren, en iyi ikinci performansı sergiledi. Burak Cengiz, yeni sezon için Altay ile anlaştı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş