İnegöl’ün gençleri şampiyonluk yolunda

İnegölspor’un U-17 grubunda mücadele eden gençleri, A takımın aksine taraftarın yüzünü güldürüyor. Türkiye’de son 4’e kalma başarısı gösteren Bordo Beyazlı gençler, finale emin adımlarla yürüyor.

Yayınlama: 25.04.2014
1.216
A+
A-

18 Ağustos’ta İnegöl’de başlayan U-17 müsabakalarında İnegöl Grubunda 14 maçta 80 gol atıp, 1 gol yiyerek 42 puanla grubu birinci tamamlayan Bordo-Beyazlı gençler, bu başarılarıyla Bursa finallerine vize aldı.

 

Ocak ayında gerçekleştirilen Bursa finallerinde de B Grubunda oynadığı 7 maçta 21 gol atıp kalesinde sadece 4 gol gören İnegölspor U-17 takımı, Bursa’da 16 takım arasında en çok gol atıp, en az gol yiyen ve en fazla puan toplayan takım olarak Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.






 

4’lü grupta Diyarbakır DSİ, İstanbul Selimiyespor ve Samsun İlk Adım ekipleriyle karşılaşacak olan İnegölspor U-17 takımının Grup Antrenörü Suat Güneş, amaçlarının İnegölspor’a ve Türk futboluna yeni yıldızlar yetiştirmek olduğunu söyledi.

 

AMACIMIZ OYUNCULARIMIZI TÜRK FUTBOLUNA KAZANDIRMAK

Bu başarılarının da kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Güneş şunları söyledi: Başta yönetim kurulumuz olmak üzere Belediye Başkanımız ve Onursal Başkanımız Sayın Alinur Aktaş ile Kulüp Başkanımız İlhan Korkmaz, her zaman yanımızda olan Yönetici Altyapı Sorumlumuz Eşref Güç ve Altyapı sorumlusu İsmail Turan, altyapı hocalarımız Vahap Şenol, Caner Taban, Murat Ayar, M.Eser Durak, Selahattin Esen, Eyüp Efe ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Büyük emek verdik, yatırım yaptığımız bir takım. Onlarda bunun karşılığını vererek Türkiye genelinde son 4 takım arasına kalmayı başardılar. Bizim esas amacımız oyuncularımızı Türk futboluna kazandırmaktır. Yoksa bu turnuvalar gelip geçici. Ama bunları oynamadan da bu deneyimi yakalayamıyorlar. Yıllardır İnegölspor U17 olarak şampiyonalara katılıyoruz. Her gittiğimiz yerde profesyonel takımların ekipleri ile karşılaşıyoruz. Büyük takımlar artık iyice kollarını kanatlarını gerdiler. Bu tür maçlar bir avantaj.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş