İsaören’de hazırlıklar devam ediyor

2. Amatör Lig 9. Grup’ta mücadele eden İsaörenspor, hafta sonu karşılaşacağı Yolörenspor müsabakası hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor.

Yayınlama: 12.05.2016
847
A+
A-

Kurtuluşspor Tesisleri’nde hazırlıklarını sürdüren İsaörenspor’da futbolcuların oldukça hırslı oldukları gözlendi.

 

TARİHİMİZ AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ BİR MAÇ






Teknik Direktör Cemal Yılmaz, rakipleri Yolörenspor’un da kendileri gibi 1. Amatör Küme’ye yükselmek istediklerini belirterek; “Son 2 haftaya girilirken zirveyi şekillendirecek önemli bir maça çıkacağız. Bu haftasonu kulüp tarihi açısından çok önemli bir maça çıkacağız. 3 puan almak için her şeyimizi sahaya koyacağız. Oyuncularıma güveniyorum. Taraftarımızın da desteğiyle bize yakışan oyunu sergileyip sahadan galibiyetle ayrılacağımıza inancım tam” dedi.

 

HEDEFE ULAŞMAK İSTİYORUZ

İsaörenspor Başkanı Erhan Ulu ise, Yolörenspor maçı öncesinde dostluk mesajlarında bulundu. Başkan Ulu, “Bu hafta sonu yapacağımız maçta takımımıza güveniyoruz, sahadan üç puanla ayrılarak 2 yıldır hedeflediğimiz 1. Amatör Küme yolunda önemli mesafe almış olacağız. Tüm taraftarların Pazar günü oynanacak maçta kardeşlik içerisinde tezahüratlar yapmasını arzuluyoruz. Spor barış ve kardeşlik için yapılan bir olaydır. Sportmence ve Fair-Play adına İnegöl’e yakışacak bir maç olmasını arzu ediyorum. İnegöllü sporseverleri bizlerin her zaman yanında olan Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’ı, değerli basınımızı Pazar günü İnegöl Kurtuluş sahasında saat 16.30’da başlayacak olan Yolörenspor maçında bizleri desteğe bekliyoruz. Taraftarlarımızla tek yürek olup, İnegöl’ümüze birinci Amatör takımı kazandırmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş