İsaörenspor’un malzemeleri Büyükşehir’den

Yeni mahalle olan yerlerde spor sahalarının yapımı, ayrıca spor kulüplerine malzeme yardımları yapılıyor. İsaören Spor Kulübüne Bursa Büyükşehir belediye spor aracılığı ile malzeme yardımında bulunuldu.

Yayınlama: 17.03.2015
678
A+
A-

Yapılan malzeme yardımından dolayı İsaören Spor Kulübü, Faruk Et Mangalda AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel’e, Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu ve ilçe yönetimine teşekkür yemeği verdi.

 

Yemekten sonra teşekkür konuşması yapan İsaören Spor Kulübü Başkanı Necdet Yakut yardımlarda katkısı olan herkese teşekkür etti. Başkan Necdet Yakut, “İsaören Spor Kulübü yeni kuruldu. Bizler yöneticilerimizin de yardımlarıyla etrafımızdaki 8 yeni mahalle olan yerleşim yerlerindeki gençlerin sporla tanışmalarını, uğraşmalarını istiyoruz. Bu bağlamda kurulan spor kulübümüzün gördüğü ilgiden de çok memnunuz. Sahamızın yapımını İnegöl Belediyesi karşılıyor. Suni çimden, tesis binasına kadar sağ olsun belediye başkanımız Sayın Alinur Aktaş ilgilendiler ve yapım çalışmaları devam ediyor. Kulübümüzün malzeme eksiklerinin giderilmesi adına milletvekilimiz Sayın Hüseyin Şahin’den yardımda bulunmalarını istemiştik. Kendisine çok teşekkür ediyorum bizleri kırmadılar ve malzeme yardımlarını bizlere ulaştırdılar. Eşofmanlarımızı ve formalarımızı daha önce teslim almıştık. Bugün ise kramponlarımızı da ilçe başkanımız sayın Adem Demirel’den teslim alıyoruz. Şuan için malzeme ihtiyacımız kalmadı. İsaören spor kulübü olarak milletvekilimiz Hüseyin Şahin’e belediye başkanımız Alinur Aktaş’a ve Ak parti ilçe başkanı Adem Demirel’e çok teşekkür diyoruz” dedi.






 

Düzenlenen yemekte selamlama konuşması yapan Ak parti ilçe başkanı Adem Demirel “Bugün burada bizleri ağırlayan isaören spor kulübü yönetimine çok teşekkür ediyorum. Ak parti olarak bütün mahallerimizin tüm dertleriyle yakından ilgileniyoruz. İnşallah Büyükşehir yasasıyla beraber mahallelerimiz daha kaliteli yaşanılabilir yerler olacaklar. Gençliğimizin sporla uğraşması ve eğitimine önem vermesi ailelerin olduğu kadar bizlerinde arzusudur. Biz yöneticiler gençlerimizin eğitimde ve sporda başarı olmaları adına gereken yatırımları yapacağız. İsaören spor kulübünün etrafındaki 8 mahalleye de hizmet verecek olması asabiyle önemi büyük, dolayısıyla bu kulübe öncelik verdik, ihtiyacı olan tüm takımlarımıza imkânlarımız çerçevesinde yardımlarımız devam edecektir” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş