İsmail Güldüren umutlu

Kendi sahasında Y.Malatyaspor’a boğun eğen temsilcimiz hafta sonu oynanacak, ‘ya tamam ya devam’ niteliği taşıyan Çankırıspor maçına hazırlıklar devam ediyor. Kulüp binasında açıklamalarda bulunan İsmail Güldüren, “Bizim play-off umutlarımız sürdüğü sürece, var olduğu sürece bunu kovalayacağız” dedi.

Yayınlama: 26.03.2014
1.102
A+
A-

Kulüp binasında açıklamalarda bulunan İsmail Güldüren, Y.Malatyaspor’un bu sezonki en iyi oyunu oynayıp kendilerini yendiğini ifade etti.

 

KENDİ SAHASINDA TALİHSİZ BİR MAĞLUBİYET ALDIK






Kendi sahalarında talihsiz bir mağlubiyet alındığını söyleyen İsmail Güldüren, “Kendi sahasında talihsiz bir mağlubiyet aldık. Bana göre sezon başından beri Malatyaspor’un en güzel oynadığı maç, bizim maçımız. Hoca değişikliği, yeni bir hava zaten var olan usta ve yetenekli oyuncularla 35. dakikadan sonra bizden üstün oynayarak maçı kazandı. Rakibiniz sizi yeniyorsa tebrik etmek zorundasınız. Play off yolunda yara aldık. İnşallah Çankırı maçında galibiyetle ayrılırsak tekrar umutlarımız devam edecek. Ama bizim play off umutlarımız sürdüğü sürece, var olduğu sürece bunu kovalayacağız. Ama olmayınca da kendimizi asacak halimiz yok. İnegöl her sene ne şampiyon oluyordu ne de play off oynuyordu. Biz buraya geldiğimizde İnegölspor son hafta kümede kalmıştı. Bir sene sonra play off oynadık. Bir sene sonra şampiyon olduk. Ertesi sene play off oynadık. Futbolun doğasında, kanununda her zaman başarı yoktur. Milyonlarca lira yatırım yapan takımlar şampiyon olamıyor, play off oynayamıyor. 1 takım şampiyon olacak, 4 takım play off oynayacak. Herkes bu şekilde hazırlanıyor. Biz bunlardan biriydik. Şansımız olduğu sürece play offu kovalayacağız” dedi.

 

METİN AKAN’IN TAKIMA DÖNME İHTİMALİ ÇOK ZAYIF

Gazetecilerin “son maçlarda gol yollarında sıkıntı çekiliyor. Bu nedenle Metin Akan’ın takıma dönebilir mi?” soruna cevap veren Güldüren, şu ifadeleri kullandı: Metin Akan’ın takıma dönme ihtimali çok zayıf. 3 aydır antrenman yapmıyor. 7 hafta kaldı. 7 hafta içerisinde maç oynayacak konuma gelmesi çok zor. Öyle bir düşüncemiz yok. Bu gurubun en çok gol atan dördüncü takımıyız. Sadece son haftalardan gol atamadık. İyi oyunculardan kurulu bir ekibiz. Forvet oyuncularımızın iyi oyuncular olduğunu düşünüyoruz. Bu takımdaki 23 tane oyuncu bu ligin iyi oyuncularından. Biz bu oyunculara inanarak bu takıma aldık. Mağlup olduğumuzda oyuncularımı kötüleyecek bir yapıya sahip değiliz.

 

BURADA BAŞARISIZLIK VARSA BÜTÜNE YAYMAK GEREKİR

Alınan kötü sonuçların sadece bir kişiye yüklenmemesi gerektiğini ifade eden İsmail güldüren, konuşmalarını şu ifadelerle tamamladı: Burada başarısızlık varsa bütüne yaymak gerekir. Yönetim, teknik ekip, futbolcular. Hiçbir zaman burada tek bir kişinin değil bütünündür. Şehrindir, basınındır, taraftarındır. İnegöl play-off oynamıyorsa sadece İsmail Güldüren oynamıyor. Bütün şehir oynamıyordur. Şampiyon oluyorsa da İnegölspor camiası, taraftarı, yönetimi, basını, belediye başkanı şampiyon oluyor. Başarıyı ve başarısızlığı bir bütün olarak düşünmek gerekiyor. Bizim şansımız sürdükçe play-off oynamak istiyoruz.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş