Kafkas Taekwondo üç madalya ile döndü

12 ilden 420 sporcunun katıldığı iller arası Tekvando şampiyonası 17 Ağustos 2014 tarihinde Kocaeli’nde düzenlendi. Şampiyonaya katılan Kafkasspor takımı 3 derece ile İnegöl’e döndü.

Yayınlama: 21.08.2014
1.837
A+
A-

Kafkasspor Tekvando takımı şampiyonaya 33 Kg, 40 kg ve +57 kg olmak üzere 3 sporcu ile katıldı. Şampiyonada 27 kg da Şener Mutlu üçüncü, 40 kg da Mahmut Can Çakal ikinci oldu, +57 kg da Melih Bayrak birinci oldu.

 

Şampiyona sonunda, turnuvaya katılan Tekvandoculara ve kulüp antrenörlerine Yalçın Bayrak tarafından yemek verildi. Şampiyona için gidiş ve dönüş yol giderleri Mustafa Çakal tarafından karşılandı.






 

Elde edilen başarıyla ilgili konuşan antrenör Mehmet Küçükdağ şunları söyledi: Madalya kazanan 3 sporcumuzu tebrik ediyorum. 6-11 Eylül 2014 tarihleri arasında Konya’da yapılacak olan Türkiye şampiyonasına katılıp, Kafkas sporumuzu ve İnegöl’ümüzü temsil edeceğiz. Beklentimiz olan sporcularımız var. Yani Konya’da madalya alabilecek sporcularımız var. Bunları 6 Eylül’e kadar hazırlayıp, Konya’dan madalya ile dönmek istiyoruz. Çalışma Programımız çok yoğun, önceki hafta İzmir’de yapılan Ümitler Türkiye şampiyonasına 2 sporcumuzla katıldık. Orada ilçemizi temsil ettik. Türkiye ölçekli her organizasyonda ilçemizi ve ilimizi temsil ediyoruz.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş