Kafkasspor futbol okulu start aldı

Kafkasspor tarafından her yıl yaz döneminde hayata geçirilen futbol okulu tesislerde düzenlenen törenle başladı. Haftada 3 gün gerçekleştirilecek olan idmanlarla birlikte 183 çocuk geleceğin yıldız adayı olabilmek için ter dökecek.

Yayınlama: 23.06.2015
876
A+
A-

Çocuklar ve velilerinin katılımıyla sosyal tesislerde düzenlenen programda futbol okulu hakkında bilgi veren Kafkasspor Kulubü Yönetim Kurulu Üyesi ve Alt Yapı Sorumlusu Uğur Kamacı şunları söyledi: “Haftanın üç günü Salı, Perşembe, Cumartesi 17.00 ve 19.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan futbol okulumuz 2,5 ay kadar sürecektir. Akhisar, TOKİ ve Alanyurt, Mesudiye olmak üzere iki adet servis güzergâhı ile İnegöl merkezin tamamını kapsamaktadır ve servislerimiz ücretsizdir. Geçen senelerde olduğu gibi bu senede halkımızın ilgisi oldukça yoğun bir şekilde bizleri tercih ettikleri için teşekkür ederiz.”

 

Futbol okulu hocalarından Aydın Ungan ise; “Futbol okulumuzda görsel eğitim teorik bilgiler ve futbolun temel bilgileri yanında eğitsel oyunlar yetenek oyunları ile zenginleştirilmiş bir program uygulamaktayız. Bu kurslara katılan çocuklarımız spor yaparak hem fiziksel gelişimlerine katkı sağlayacaklar hem de ahlaki yönden hocalarının vereceği eğitimlerle kendilerini yetiştirme imkânına kavuşacaklardır. Çocuklarımızın öz güven kazanmalarına sosyal ve psikolajik açıdan birçok kazanımlar elde etmelerine de yardımcı olacaktır. Ayrıca çocuklarımız yaz tatillerini dolu dolu geçirmiş olacaklardır.  İnegöl’ümüzün geleceği olacak yetenekli çocuklarımızın tespit edilmesi de sağlanacaktır. Ben bu anlamda çocuklarımıza ve spora sahip çıkan herkese teşekkür ederim” diye konuştu.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş