Kafkasspor güçlenmeye devam ediyor

Kafkasspor daha önce anlaşmaya vardığı, Bozkurt Samet Er ve Beytullah Ersoy ile sözleşme imzaladı.

Yayınlama: 08.08.2014
748
A+
A-

24 yaşındaki ortasaha oyuncusu Beytullah Ersoy ve 23 yaşındaki stoper mevkii oyuncusu Bozkurt Semet Er ile anlaşmaya varan yöneticiler, önceki akşam oyuncular ile bir araya gelerek işi resmiyete döken imzaları attılar.

 

İNEGÖL’Ü EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ






İmza töreninde konuşan Kafkasspor Kulübü Başkanı Metin Ungan, “Kafkasspor’u geçen seneden daha derli toplu, daha ciddi ve daha heyecanlı göreceksiniz.  Hedefimiz iyi bir kadro kurarak İnegöl’ü en iyi şekilde temsil edeceğiz. Gayretimiz ve niyetimiz bu yöndedir. Takıma ve yeni transfere güveniyoruz” dedi. 

 

BÜYÜK HEDEFİMİZ BÖLGESEL AMATÖR LİG’E YÜKSELMEKTİR

Kendisine tanınan fırsattan dolayı teşekkür ederek konuşmasına başlayan Beytullah Ersoy, “Daha önce bu camiada yetişmiş ve futbol oynamış bir oyuncu olarak, bana bu fırsatı verdikleri için başkanıma ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. İlk hedefim Kafkasspor’da başarılı olup iyi bir sezon geçirmektir. Kulüp olarak en büyük hedefimiz Bölgesel Amatör Lig’e yükselmektir” şeklinde konuştu.

 

BÖLGESEL AMATÖR LİG’E ÇIKMAYI BAŞARIRIZ

Bir diğer transfer Bozkurt Samet Er ise, “Böyle bir camiaya geldiğim için bende çok mutluyum. İnşallah sezon sonu hedeflediğimiz Bölgesel Amatör Lig’e çıkmayı başarırız. Beni buraya layık görenlerin yüzlerini kara çıkarmamak için sezon boyu elimizden gelenin en iyisini yapacağım” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş