Kafkasspor’dan moral gecesi

Play-Off oynamaya hak kazanan Kafkasspor camiası moral gecesinde bir araya geldi. Geceye katılan ünlü şarkıcılar Atilla Taş, Zeynep ve Sosyete Kazım ile coşkulu bir gece yaşandı.

Yayınlama: 27.03.2014
1.069
A+
A-

Hotel Angelacoma’da düzenlenen geceye Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Bursa eski Milletvekili Sedat Kızılcıklı, Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, Cerrah Belediye Başkanı İsmail Karaman, Tahtaköprü Belediye Başkanı Eşref Yiğit, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel, siyasi parti temsilcileri, oda ve dernek başkanları ile Kafkas camiası katıldı.

 

TEKNİK HEYETİMİZ VE SPORCU KARDEŞLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM






Gecede açılış konuşmasını gerçekleştiren Kafkasspor Kulübü Başkanı Metin Ungan, “Gecemize katılan herkese teşekkür ediyorum. Özellikle bu geceyi yaşamamızı sağlayan teknik heyetimiz ve sporcu kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bu akşam konuşmayacağız, eğleneceğiz. Gecede katkısı olan herkese can-ı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

 

SÜREKLİ ŞAMPİYONLUK YAŞAYAN VE YAŞATAN BİR CAMİADIR

Kafkasspor Kulübü Başkanı Metin Ungan’ın ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Bursa eski Milletvekili Sedat Kızılcıklı ise, şu ifadeleri kullandı: Kafkasspor’un kuruluşundan bu güne kadar hizmet eden tüm arkadaşlarımızı şükranla anıyorum. Bende gerçekten futbol ile ilgilenmiş bir kardeşiniz olarak, belki amatör ligde Kafkasspor’un formasını giyemedim ama İnegöl’de zaman zaman bazı turnuvalarda bu güzel formayı giymek nasip oldu. Kafkasspor denince akla, inanç, azim, mücadele, başarı, şampiyonluk gelir. Çünkü kurulduğundan beri sürekli şampiyonluk yaşayan ve yaşatan bir camiadır. Bizde böyle bir camia ile gurur duyuyoruz.

 

BAL’DA BİR TAKIMIMIZ DAHA OLSUN

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, BAL liginde bir İnegöl takımı daha izlemek istediğini ifade ederek, “Her ne kadar beni belirli camialarla özdeşleştirmeye çalışsalar da, Allah şahidimdir, hatta ikinci amatör kümede olan Doğugücüspor, Alanyurtspor ve Akhisarspor kulübüne de ciddi sahalar ve tesisler hazırladık. İnegöl genç ve dinamik bir nüfusa sahip. Sporla özdeşleşmiş bir kent. Kafkasspor gerçekten çok heyecanlı ve dinamik bir kulüp. Bu aşırı ilgi ve sevgi bazen ufak tefek sıkıntılara da sebep oldu. Dolayısıyla ama her zaman Kafkas camiası hem İnegöl hem Bursa’da yaptığı aktivitelerle hep ses getirdi. Bu senede arkadaşlarımız play-of’a kaldılar. İnşallah BAL ligiyle alakalı mücadele verecekler. Nasip kısmet. İnegöl’ün BAL’da bir takımı daha olsun diye arzu ediyoruz. İnegöl’de sporun zenginleşmesi, gençlerimizin daha iyi istihdam edilmesi manasına geliyor” dedi.

 

BAL LİGİNDE HEP BERABER SEYREDERİZ

Kaymakam Ali Akça’da, “İnegöl’de 14 bin 800 lisanslı sporcumuz var. 32 tane de spor kulübümüz var. 52 bine yakın öğrencimiz var. Spor kulüpleri en az okullarımız kadar kutsal bir vazife görüyorlar. Çocuklarımız okullara giderek eğitim öğretim imkânlarından yararlanıyorlar. Spor kulüplerine gelerek de enerjilerini, mücadele hırslarını ve kazanma duygularını en masum şekilde değerlendiriyorlar. Vurmadan, kırmadan, yakmadan, dökmeden enerjilerini olumlu şekilde değerlendiriyorlar. Tüm spor kulüplerimizin yöneticilerini kutluyorum. Kafkasspor’a play-of’taki mücadelelerinde başarılar diliyorum. İnşallah Play-of’da da muvaffak olurlar ve BAL Liginde hep beraber seyrederiz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş