Kafkas’tan Emniyet’e ziyaret

Protokol ziyaretlerin başlayan İnegöl Kafkasspor Kulübü, bu kapsamda İnegöl İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan’ı ziyaret etti.

Yayınlama: 07.08.2015
716
A+
A-

Kafkasspor Başkanı Metin Ungan ve yönetim kurulu üyeleri dün Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Ungan, Şükrü Kaplan’a Kafkasspor forması hediye etti.

 

GÜZEL ŞEHRİMİZ YÖNETİMSEL ANLAMDA ÇOK ŞANSLI






Dün gerçekleşen ziyarette bir konuşma yapan Kafkasspor Başkanı Metin Ungan, “Yeni şekillendirdiğimiz yeni yönetimimizle Emniyet Müdürümüzü ziyaret ediyoruz. Kendisine şehrimize katmış olduğu değerlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Özellikle geçen sene gerek Play-Off’larda gerek ligde Kafkasspor camiasına göstermiş olduğu teveccühün, hizmetin bir bedeli olarak buradayız. Müdürümüzün İnegöl’e gelişinden sonra İnegöl’deki spor camialarıyla olan hukuku gerçekten dip yaptı. Bu anlamda da şehrimizden olayların bittiğinin bir işareti oldu. Kendisine bu anlamda layık olmaya çalışıyoruz. Camia olarak da her zaman kendisinin yanındayız. Başarılarının devamını diliyoruz. Ben her zaman söylüyorum; bu güzel şehrimiz yönetimsel anlamda çok şanslı. Şehrimizin yöneticileri İnegöl’ümüze en iyi anlamda hizmet ediyorlar. Özellikle biz Bursa’da amatör kulüplerin başkanlarıyla görüştüğümüz de Belediye Başkanımızın çok değerli olduğu dile getiriyorlar. Yenişehir’deki Play-Off müsabakalarda emniyet teşkilatımızın ne kadar önemli ve kaliteli olduğunu orada daha iyi anladık. Özellikle de Play-Off maçlarından sonra gelip bilakis Emniyet Müdürümüze teşekkür ettik. İnegöl’deki futbolun kalitesine emniyet anlamında zirveye çıkaran, olayları bitiren ve şehrimize değer katan Müdürümüze teşekkür ediyoruz” dedi.

 

SPORDA ÖNEMLİ OLAN İLETİŞİMDİR

Kafkasspor yönetimine ziyaretinden dolayı teşekkür eden Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, “Bu sezonda da geçen sezonda gösterdikleri başarının daha da artarak devam etmesini, arzu ettikleri sonuçları elde ederek beklentilerini gerçekleştirecek başarılara katkı sağlayacaklarını düşünüyorum. İnegöl’ümüz sportif anlamda baktığımız zaman İnegölspor’umuz 2. Ligde, Voleybol takımımız 1. Ligde, süper amatör küme de takımlarımızın başarıları takdire şayan bir tempoda devam ediyor. Her şeyden önce ilçemiz marka bir ilçe. Bizde bu ilçemizde kamu düzeninin sağlanması, emniyet ve asayişin sağlanması, beraberinde sosyal ve kültürel etkinliklerin de diğer ilçelerde, illerde gıptayla takip edilecek şekilde artarak devam etmesini ve başarılarımızın da beraberinde bizleri mutlu edecek şekilde yansımasını bekliyoruz. Başkanımızla geçen dönem de birlikte çalıştık. İçten, samimi, bir gönül adamı. Spor kardeşlik, samimiyet, barış, bütün güzelliklerin bir arada yaşanabileceği bağ. Bunu en güzel örnekleriyle gerek sporcu kardeşlerimiz, beraberinde yönetim de kollektif anlamda en iyi şekilde yansıtıyor. Çünkü orada oynayan çocuklarımızda bizlere emanet. Kafkaspor’da oynayan arkadaşlarımızda, aileleriyle beraber Kafkasspor’a gönül veriyor. Ben bu sezonun bütün sporcu kardeşlerimiz için kazasız, belasız, fair-play kuralları içerisinde güzel bir sezon geçirmelerini temenni ediyorum. Beklentimiz tabi ki sportif anlamda başarı. Başarılı olunması içinde yönetimin elinden gelen gayreti gösterdiğine inanıyorum. Biz emniyet ve asayiş olarak spor karşılaşmalarında özellikle misafir takımların geldiği maçlarda her türlü emniyet tedbirini hangi takım olursa olsun aynı ciddiyetle ve kararlılıkla almak zorundayız. Çünkü gelen misafirler de bizlere emanet. Müsabakalar üç neticeli. Yani mağlubiyette, galibiyette, beraberlikte var. Ama hangi konumda ve durumda olursa olsun önemli olan kazasız, belasız, fair-play kuralları içerisinde, karşılıklı sevgi ve saygıya dayalı bir neticeye ulaşmamız. Bu anlamda başarımız şehrimizin de başarısı olacaktır. Bu gösterge bizim spora ve sporcuya verdiğimiz değerinde yansıması olacaktır. Bizde onun için elimizdeki verileri, doneleri değerlendirerek eksik gördüğümüz noktalarda takviye kuvvetlerimizle herhangi bir zafiyete uğratmadan bu görevimizi yerine getirmenin gayreti içinde olacağız. Sporda önemli olan iletişimdir. Eğer sporcularla ve teknik heyetle iyi bir iletişim, diyalog kuramazsanız başarıyı yakalamanız mümkün değil. Bunu ben başkanımızın yakalayacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş