Kartalspor hazırlıkları sürüyor

Play-Off yolunda emin adımlarla ilerleyen İnegölspor’da Kartalspor maçının hazırlıkları sürüyor.

Yayınlama: 02.04.2014
857
A+
A-

Spor Toto 2. Ligde sezon bitimine 5 hafta kalırken, üst sıralarda şampiyonluk ve Play-Off, alt sıralarda ise ligde kalma mücadeleleri devam ediyor. Yaşadığı şok puan kayıpları ile şampiyonluk hedefinden kopan ve ümidini Play-Off’lara bağlayan Bordo Beyazlılar, 6 Nisan Pazar günü çok kritik bir müsabakaya çıkacak. Geçtiğimiz hafta Çankırı karşısında aldığı 3 puanla morallerini düzelten İnegölspor’da şimdi hedef Kartalspor.

 

İkinci yarı yakaladığı çıkışla 44 puana ulaşarak İnegölspor’la puanları eşitleyen Kartalspor, Pazar günü Bordo Beyazlı temsilcimizle İnegöl’de karşılaşacak. Bu maçtan galip ayrılan taraf, Play-Off adına önemli bir adım atmış olacak. Maçı kaybeden ise Play-Off yarışında büyük ölçüde havlu atmış olacak. Müsabakadan çıkacak beraberlik, iki takımın da yarıştan kopmasına neden olacak.






 

İnegölspor zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına dün kulüp tesislerinde başlarken, Teknik Direktör İsmail Güldüren ve yardımcıları nezaretinde yapılan antrenmanda sakatlıkları süren Gökhan Güleç, Mustafa Vargel ve Mehmet Can Işık yer almadı. Bu 3 oyunun tedavilerinin sürdüğü öğrenilirken, temsilcimizde cezalı oyuncu ise bulunmuyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş