Puan kaybına tahammül yok

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, bu hafta evinde Tepecikspor’u konuk edecek. Temsilcimiz sahadan galibiyet ile ayrılırsa, Play-Off hayallerini son haftaya bırakacak.

Yayınlama: 23.04.2016
590
A+
A-

Geçtiğimiz hafta Kartalspor’a konuk olan bordo beyazlı ekibimiz, maçın son dakikalarında kalesinde gördüğü gol ile şok yaşamıştı.

 

Bu hafta geçen haftanın da telafisi niteliğindeki müsabakada, temsilcimiz İnegölspor Tepecikspor ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz sahadan mutlak 3 puan parolası ile çıkacak. Temsilcimizin rakibine boyun eğmesi durumunda ise Play-Off hayallerine ağır darbe vuracak.






 

RAKİP ANALİZ

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup puan cetvelinde kendisine 10. sırada yer bulan Tepecikspor, bu sene ligde oynadığı 32 müsabakada 10 galibiyet, 10 beraberlik ve 12 mağlubiyet aldı. Tepecikspor bu müsabakalarda rakip filelere toplam 32 gol gönderirken, kendi kalesinde ise 36 gol gördü. Tepecikspor geçtiğimi hafta oynanan müsabakada rakibi Tokatspor’u 1-0 mağlup etmişti.

 

Temsilcimiz İnegölspor, 32 müsabakada aldığı 11 galibiyet, 13 beraberlik ve 8 mağlubiyet ile puan cetvelinde 8. sırada bulunuyor. Temsilcimiz bu müsabakalarda 36 gol atarken, kalesinde ise 30 gol gördü.

 

TARİH

Temsilcimiz İnegölspor, Pazar günü konuk edeceği Tebecikspor ile tarihinde 6 kez karşılaştı. Temsilcimiz bu müsabakalarda 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Rakip filelere 6 gol bırakan İnegölspor, kalesinde ise 6 gol gördü.

 

HAKEMLER

Ali Karatutlu (Hakem), Osman Kozan (1. Yardımcı Hakem), Mehmet Gökhan Ceylan (2. Yardımcı Hakem), Hamit Basık (Dördüncü Hakem)

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş