“Kalan maçlarımızı kazanmamız gerekiyor”

Bağlarbaşıspor’u deplasmanda farklı mağlup eden Kurtuluşspor’da Teknik Direktör Hüseyin Yoğurtçu’dan açıklamalar geldi. Yoğurtçu, ” kalan maçlarımızı kazanmamız gerekiyor” dedi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 17.02.2015
688
A+
A-

Kurtuluşspor Teknik Direktörü Hüseyin Yoğurtçu, farklı galibiyetin ardından yaptığı açıklamada, geri kalan maçları kazanmak zorunda olduklarını belirtti.

 

ÜSTÜN OYNADIK KAZANDIK






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kururtuluşspor Teknik direktörü Hüseyin Yoğurtçu “Genç bir takımla mücadele eden rakibimizi güzel bir futbol neticesin de yenerek sahadan 3 puanla ayrıldık. Bizim için önemli bir üç puan oldu. Playy ofa yükselebilmemiz için kalan maçlarımızı kazanmamız gerekiyor” dedi.

 

ÖNEMLİ BİR  MAÇA ÇIKACAĞIZ

Kurtuluşspor Teknik Direktörü Hüseyin Yoğurtçu, Burgaz maçı için temkinli konuşarak, “Rakibimizin puan cetvelinde ki durumu kimseyi yanıltmasın. Burgazspor devre arası transfer dönemini iyi değerlendirdi, kaliteli oyuncular transfer ederek güçlü bir kadro kurdular. İkinci devrenin başlaması ile Burgazspor 4 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. B grubunda 2.yarının en iyi takımı ile karşılaşacağız. Her maça galibiyet için çıkıyoruz. Buda o maçlardan birisi. Burgaz dan 3 puanla dönmek istiyoruz” dedi. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş