Kocaeli hazırlıkları başladı

Kahramanmaraş deplasmanından 3 puanla dönen temsilcimiz İnegölspor, deplasmanda karşılaşacağı Kocaeli Birlik Spor hazırlıklarına başladı.

Yayınlama: 15.10.2014
648
A+
A-

Kahramanmaraş deplasmanından 3 puanı son dakikalarda gelen gol ile koparan temsilcimiz İnegölspor, bu sefer Kocaeli deplasmanında 3 puan arayacak.

 

MAÇ PAZAR GÜNÜ






Art arda 2. deplasmanına çıkacak olan temsilcimiz, Kocaeli Birlik Spor’u deplasmanda mağlup etmek için hazırlıklarına başladı. Pazar günü 15.30’da oynanacak müsabakada temsilcimiz bir deplasman galibiyeti daha taraftara ve şehre hediye etmek istiyor.

 

RAKİPLERİN BİRİ DEPLASMANDA DİĞERİ KENDİ EVİNDE

Puan cetvelinde üst sırada bulunan Bandırmaspor, kendi evinde Gümüşhanespor’u ağırlarken, Göztepe ise deplasmanda Busaş Spor ile karşı karşıya gelecek. İki rakibinde puan kaybetmesini bekleyen temsilcimiz, deplasmandan 3 puanla dönerek deplasman galibiyetlerini devam ettirmek istiyor.

 

RAİF YETİŞTİRİLMEYE ÇALIŞILIYOR

Kahramanmaraş deplasmanında aldığı darbe ile sakatlanarak oyundan çıkan İnegölspor’un en skorer ismi Raif Demir, henüz antrenmanlara çıkmazken, maç saatine yetiştirilmeye çalışılıyor. Raif’in sakatlığının ise önemli olmadığı bildirildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş