KUPADA HÜSRAN; 5-0

Ziraat Türkiye Kupası Grup müsabakaları açılış karşılamasında Rizespor ile deplasmanda karşılaşan temsilcimiz İnegölspor, rakibine 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup oldu.

Yayınlama: 02.12.2016
791
A+
A-

Ziraat Türkiye Kupası Grup müsabakaları ilk maçında Rizespor’a konuk olan temsilcimiz İnegölspor, sahadan farklı mağlubiyetle ayrıldı.

 

Daha önce kupa müsabakaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Teknik Direktör İsmail Güldüren, kendileri için ligin daha önemli olduğunu ve Rizespor müsabakasına da yedek ağırlıklı çıkacaklarını önceden ifade etmişti.






 

Müsabakaya yedek ağırlıklı çıkan temsilcimiz, Süper Ligin tecrübeli ekibine karşı maçın ilk çeyreğinde Ali Aytemur’un kendi kalesine attığı gol ile geriye düştü.

 

Temsilcimiz rakip kalede etkili olamayınca, kendi kalesinde tehlikeli pozisyonlar verdi. Tecrübeli oyuncu Patryk Tuszynski‘nin golüne engel olamayan temsilcimiz ilk yarıyı 2-0 geride kapattı.

 

İkinci yarıda tamamen Rizespor üstünlüğü kendini gösterdi. Kendi sahasından çıkmayan temsilcimiz, art arda yediği goller ile sahadan 5-0 gibi farklı bir sonuçla mağlup olarak ayrıldı.

 

STAD: Yeni Rize Şehir Stadı

 

ÇAYKUR RİZESPOR; Gökhan Akkan, Godfrey Oboabona, Ali Yacoubi, Özgür Çek, Ümit Kurt, Emrah Başsan, Marwane Saadane, Oğuz Han Aynaoğlu, Recep Niyaz, Patryk Tuszynski, Mehmet Akyüz

 

İNEGÖLSPOR; Tevfik Altıok, Recep Yılmaz, Mustafa Vargel, Ali Aytemur, Emrah Dağ, Mahmut Şeker, Okan Ünal, Oğuz Kocabal, Enes Bayır, İsmail Köse, Eren Açıkgöz

 

GOLLER; Dk 14 Ali Aytemur (kk), Dk 20 Patryk Tuszynski, Dk 47 Patryk Tuszynski, Dk 69 Oğuz Han Aynaoğlu, Dk 83 Recep Niyaz

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK

 

 

 

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş