Kuralar çekildi

Bölgesel Amatör Lig’e çıkmak için mücadele edecek takımların play-off kuraları çekildi.

Yayınlama: 26.03.2014
919
A+
A-

Normal sezonu sona eren Süper Amatör Lig’de A ve B gurubunda ilk 3 sırayı alan takımların Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) çıkmak için mücadele edecekleri play-off kuraları çekildi.

 

KAFKAS’IN İLK RAKİBİ ELMASBAHÇELER






A grubunda normal sezonu 3. Sırada tamamlayarak play-off oynama hakkı elde eden Kafkasspor’un ilk rakibi Elmasbahçeler olacak. Cumartesi günü Yenişehir’de oynanacak olan karşılaşmanın ardından Kafkasspor sırasıyla, Yenicespor, İznikspor, Hamitler ve Mudanyaspor ile karşılaşacak.

 

YENİCESPOR İZNİK İLE BAŞLIYOR

Süper Amatör Lig B grubunda normal sezonu 3. Sırada tamamlayarak play-off oynayacak diğer temsilcimiz Yenicespor ise ilk sınavına Yenişehir’de İznikspor karşısında çıkacak. Yenicespor bu maçın ardından sırasıyla Kafkasspor, Hamitlerspor, Mudanyaspor ve Elmasbahçeler ile karşı karşıya gelecek.

 

GENÇLERGÜCÜ BELİRLEYİCİ OLACAK

Tek devreli lig usulüne göre oynanacak olan maçların ardından ilk 2 sırayı alan takımlar Bölgesel Amatör Lig’e adını yazdıracak. Diğer yandan 3. Sırayı alan takımın kaderi ise Bölgesel Amatör Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Gençlergücü’ne göre belirlenecek. Gençlergücü küme düşerse, play-off grubunda 3. Sırayı alacak takımda BAL liginde mücadele etme imkanı yakalayacak.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş