Kurtuluşspor’ta görevler belirlendi

Kurtuluşspor’da kısa bir süre önce yapılan olağan genel kurulda, mevcut Başkan İbrahim Demirtaş güven tazelemişti. Demirtaş Başkanlığında oluşan yeni yönetim ise önceki akşam kulüp binasında düzenlenen ilk toplantıda görev paylaşımını yaptı.

Yayınlama: 02.07.2014
891
A+
A-

Süper Amatör Lig temsilcimiz Kurtuluşspor’un İbrahim Demirtaş Başkanlığında oluşan yeni yönetimi, ilk toplantıda görev dağılımını da gerçekleştirdi.

 

BİZLERİ YALNIZ BIRAKMAYIN






Kurtuluşspor Basın Sözcüsü Talha Öziş, görev dağılımı sonrası yaptığı ilk açıklamasında şunları söyledi: Geçen yıl kaçırdığımız BAL Ligi hedefine, bu yıl mutlaka ulaşmak istiyoruz. Bu doğrultuda geçen yılkı yönetim kurulundaki arkadaşlar ve aramıza katılan yeni arkadaşlarla yarım kalan işimizi tamamlamak istiyoruz. Bu amaçla, geçtiğimiz günlerde transfer çalışmalarına başladık ve Kurtuluşspor camiasına uygun, spor ahlaklı, sahada varını yoğunu ortaya koyan, mücadeleci, hırslı futbolcular ile anlaştık. Transferlerimiz devam ediyor. Tek bir amacımız var, başta İnegöl futbolu olmak üzere, Kurtuluşspor takımını üst lige taşımak. Bu hedef doğrultusunda, bütün İnegöllü spor kamuoyundan bizi maçlarımızda yalnız bırakmamalarını istiyoruz.

 

KURTULUŞSPOR’DA GÖREV DAĞILIMI ŞU ŞEKİLDE OLDU

İbrahim Demirtaş Başkanlığında oluşan yeni yönetimde As Başkanlığa Emre Şimşek, Başkan Yardımcılıklarına Nurettin Kaplan, Aykut Çınar, Savaş Kazanç ve Erdinç Altınöz, Futbol Şube Sorumluluğuna Alpaslan İlhan ve Talha Öziş, Basın Sözcülüğüne Talha Öziş ve Muharrem Akan, Muhasipliğe Hakan Akbulut ve Onur İdil, Genel Kaptanlığa Yasin Sak, Olcay İleri, Burak Kapdan, Ufuk Güneş ve Hasan Ekim, Altyapı Sorumluluğuna Şakir Demiray ve Mümin Mollaer, Federasyon Temsilciliğine Ersin Fener ve Muhittin Yıldırım, Tesisler Sorumluluğuna Nurettin Kaplan ve Yasin Sak, Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumluluğuna Cüneyt Ekmekçi getirildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş