Levent ve Fatih ile yollar ayrıldı

Spor Toto 2. lig temsilcimiz İnegölspor’da Levent Kale ve Fatih Şerifoğlu’nun sözleşmeleri karşılıklı anlaşılarak feshedildi.

Yayınlama: 20.06.2016
973
A+
A-

İnegölspor’dan yapılan açıklamada Levent Kale ve Fatih Şerifoğlu’nun sözleşmeleri karşılıklı anlaşılarak feshedildiği duyuruldu. Ayrıca, “İnegölspor Yönetim Kurulu olarak, futbolcularımıza kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, futbol hayatında başarılar dileriz” ifadeleri kullanıldı.

 

ŞERİFOĞLU’NUN İNEGÖLSPOR PERFORMANSI






Ankara Demirspor’un ardından İnegölspor formasını terleten Hakan Şerifoğlu, geçtiğimiz sezon Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ve Türkiye Kupası olmak üzere toplam 25 müsabakaya çıktı. Ligde 3 gol atma başarısı gösteren Şerifoğlu, kupada ise gol sevinci yaşayamadı. Şerifoğlu, ligde 884, kupada 458, toplam olarak ise İnegölspor’da 1342 dakika görev aldı. Ligde 8 mücadelede ilk 11’de mücadeleye başlayan Fatih Şerifoğlu, kupada ise 5 müsabakaya ilk 11’de çıktı. Şerifoğlu ligi 3 gol ve 2 sarı kartla tamamladı.

 

KALE’NİN İNEGÖLSPOR PERFORMANSI

Ankaragücü’nün ardından İnegölspor formasını terleten Levent Kale, geçtiğimiz sezon Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ve Türkiye Kupası olmak üzere toplam 30 müsabakaya çıktı. Ligde 3 gol atma başarısı gösteren Levent Kale, kupada ise 2 gol sevinci yaşadı. Levent Kale, ligde 1171, kupada 500, toplam olarak ise İnegölspor’da 1671 dakika görev aldı. Ligde 14 mücadelede ilk 11’de mücadeleye başlayan Levent Kale, kupada ise 5 müsabakaya ilk 11’de çıktı. Levet Kale sezonu 5 gol ve 3 sarı ve 1 Kırmızı kartla tamamladı.

 

HABER: Serhat ÇİÇEK

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş