Ligin en az gol yiyen takımıyız

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Gurup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, ligin başlangıcından 16. haftaya kadar kalesinde gördüğü 10 gol ile ligde en az gol yiyen takım oldu.

Yayınlama: 10.12.2014
586
A+
A-

16. Hafta’da konuk ettiği Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile kendi evinde 1-1 berabere kalan temsilcimiz İnegölspor, ligde 16. hafta itibari ile en az gol yiyen takım oldu.

 

DEFANS SAĞLAM






Az gol yiyen temsilcimizde defans oyuncularının büyük katkısı bulunurken, Kaleci Ali’nin yaptığı kurtarışlar ise hem puanlar kazandırdı hemde temsilcimizin az gol yemesinde etkili oldu. Transfer döneminin başlayacak olması nedeni ile İnegölspor yönetimi, az gol yiyen defans bölgesine değil daha çok ofansif oyunculara yönelecek.

 

GOL ATMAKTA ZORLUK ÇEKİYORUZ

Birçok maçta son vuruşlardaki şanssızlık nedeni ile puan ve puanlar kaybeden İnegölspor, özellikle forvet bölgesinde tek vuruşlarda etkili bir santrafor almak istiyor. Raif Demir’in sakatlığı nedeni ile özellikle gol yollarında etkisiz kalan bordo beyazlı ekip, bu sıkıntıyı iyi bir santrafor ile çözebilir.

 

LİGDE EN AZ GOL YİYEN TAKIMIZ

16. Hafta itibari ile kalesinde 10 gol gören temsilcimiz İnegölspor, bu alanda Spot Toto 2. Lig Kırmızı Gurup’ta en az gol yiyen takım oldu. En az gol yiyen ilk 7 takım ise şu şekilde sırılanıyor: İnegölspor (10), Pazarspor (13), BUGSAŞ Spor A.Ş. (14), Sarıyer (15), Nazilli Belediyespor (15), Hatayspor (15), Göztepe (16).

 

EN FAZLA GOL ATAN TAKIM BANDIRMA

En fazla gol atan takımlar arasında 7. Sırada kendine yer bulan İnegölspor, gol yollarında sıkıntılı bir ilk yarı geçirirken, en fazla gol sıralaması şu şekilde sıralandı: Bandırmaspor (26), Sarıyer (25), Göztepe (24), Nazilli Belediyespor (21), Hatayspor (21), Tepecikspor (21), İnegölspor (19).

 

TEPECİKSPOR’DAN İLGİNÇ PERFORMANS

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Gurup’ta puan cetvelinde, 16 hafta sonunda topladığı 14 puan ile son sırada bulunan Tepecikspor, ligde 29 gol yiyerek en fazla gol yiyen takım olurken, attığı 21 golle de en fazla gol atan takımlar arasında yerini aldı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş