Milliler turu zora soktu

2014-15 UEFA U19 Bayanlar Avrupa Şampiyonası 1’inci Eleme Turu 4’üncü Grup’ta mücadele eden Türkiye U19 Bayanlar Milli Takımımız, ikinci maçında İnegöl İlçe Stadyumu’nda Galler ile 1-1 berabere kalarak turu zora soktu.

Yayınlama: 16.09.2014
757
A+
A-

İlk düdüğün çalmasıyla oyuna ağırlığını koyan milli takım,3. dakikada Azize Erdoğan’ın ayağından bulduğu golle maça hızlı başladı. İlk 20 dakikada rakip kaleye yüklenen mili takım, Galler’in toparlanmasıyla iki takım da orta alanda mücadele etti. 33. dakikada gelişen Galler atağında savunmanın hatasını değerlendiren Katy Hosford, aşırtma bir vuruş yaparak skoru eşitledi.

 

İKİ TAKIMDA VASATI AŞAMADI






2. Devre orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, iki takım vasat futbol sergiledi. Son dakikalara galibiyet için karşı kaleye yüklenen milli takım, Ebru Topcu’nun kullandığı serbest vuruştan da faydalanamayınca maç 1-1 berabere bitti.

 

TURU ZORA SOKTUK DİYEBİLİRİZ

Maç sonu açıklamalarda bulunan Milli Takım Teknik Direktörü Talat Tuncel, “iyi günümüzde değildik. Maça iyi başladık ama devamını getiremedik. Yediğimiz gole baktığımızda zaten bizim hatamızdan yediğimiz bir gol. Turu zora soktuk diyebiliriz. Çünkü en iyi 2.ler tur atlıyor. Biz son maçımızı kazansak bile 4 puan olacak. Bu dezavantaj demek. Ama biz maçımızı yenip sonucunu bekleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

İTALYA’DAN KAZAKİSTANA FARKLI TARİFE

Gurubun diğer açında ise İtalya, Kazakistan’ı 8-0 mağlup ederek guruptan çıkmayı garantilerken ümitlerimiz son maça kaldı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş