Minik tenisçiden Bilican’a ziyaret

5 yaşında başladığı tenis kariyerinde 5 yıldır 4 il, 6 da ulusal derece elde eden Koç İlköğretim Okulu 4-J sınıfı öğrencisi Çağan Aral, okul yöneticileri ve öğretmenleri ile beraber İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlama: 05.05.2016
546
A+
A-

 

5 yaşında raket tutmaya başlayan Çağan Aral, önce İnegöl Kültürpark içindeki kortta ve spor salonunda çalıştı. Sonrasında Yenice’de ve Eskişehir’de çalışmalarına devam eden Çağan Bursa’da tenis adını duyurmayı başardı.

 






HEDEFİ ROLAND GARROS

Vehbi Koç İlkokulu 4-J sınıf öğrencisi olan Çağan, Bursa’dan sonra ülke çapında da dereceler elde etmeye başladı. Haftanın 7 günü Gökhan Durmuş ve Güney Sarıtaş tenis antrenörleriyle çalışan İnegöllü küçük tenisçinin en büyük hayali ise Fransa Açık Tenis Turnuvası olan Roland Garros’ta ülkesini temsil edip başarılı olmak.

 

BAŞARIYA DOYMUYOR

2013 yılından bu yana ilde dereceler almaya başlayan Çağan, 2015 yılında ise ilk ulusal turnuva derecesine imza attı. Çağan’ın genç yaşına rağmen kariyerinde; 2013 Bursa 8 yaş İl üçüncülüğü, 2014 Bursa 8 yaş İl birinciliği, 2015 Bursa 9 yaş İl birinciliği, 2016 Bursa 19 yaş İl birinciliği ile 2015 İstanbul 10 yaş Kış Kupası çeyrek finali, 2015 Bursa 10 yaş turnuvası 3’üncülüğü, 2015 Yalova 10 yaş turnuvası 2’nciliği, 2015 Bursa 10 yaş turnuvası 2’nciliği, 2015 İstanbul 10 yaş turnuvası 4’üncülüğü ve 2016 Ankara 12 yaş turnuvası 4’üncülüğü başarılarını elde etti.

 

Mayıs ile Ağustos ayları arasında Adana, Bursa, İstanbul ve Malatya’da toplam 8 turnuvaya katılacak olan Çağan Aral, önceki gün okul idarecileri ve öğretmenleri ile beraber İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican’ı makamında ziyaret ederek başarılarını paylaştı.

 

Ziyaret esnasında bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, İnegöl’ün akademik başarıların yanı sıra sportif başarılarda da il, ulusal ve uluslararası alanlarda oldukça başarılı olduğunu ifade etti. Bilican, küçük yaşta başladığı tenis branşında oldukça büyük başarılara imza atan ve atmaya devam edecek olan Çağan Aral’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

 

Bilican ziyaret esnasında minik raket Çağan Aral’ı çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

 

HABER: İsmet CİNKARATAŞ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş