“O sene bu sene”

Pazartesi günü Alanya’da tarihinin en önemli maçlarından birini oynayacak olan İnegölspor’da taraftarın uçak talebine başkan Aktaş’tan açıklama geldi. Uçak kaldırmanın maliyet olarak imkânsız olduğunu belirten Aktaş, Belediye olarak otobüs tahsis edildiğini ifade ederek, “O sene bu sene tezahüratları eşliğinde İnegöl’e 1.lige çıkmış takımın taraftarları olarak döneceğiz” dedi.

Yayınlama: 21.05.2015
677
A+
A-

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Alanya’da oynanacak final müsabakası ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

UÇAĞIN MALİYETİ YAKLAŞIK 150.000 TL CİVARINDA






Başkan Aktaş: “Tarihinde ilk defa 1. Lige 90 dakika uzaklıkta olan İnegölspor’da taraftarımız da son maç için büyük bir heyecan yaşıyor. Özellikle play-off maçlarında ortaya koyduğumuz mücadele ile 1. ligi hak ettiğimizi düşünüyorum. İşi bu noktalara kadar getiren sporcu kardeşlerimi, teknik heyetimizi, yönetim kurulumuzu ve tabi ki taraftarımızı tebrik ediyorum. Birlikten ve hedefe odaklanmaktan başka bir şey düşünmediğimiz koca sezonu geride bırakıp 1 lig için 90 dakikamızı oynayacağız. Taraftarımızda bu önemli günde takımına destek olmak ve tarihi güne ortak olmak için büyük bir heyecanla Alanya’da oynanacak olan final karşılaşmasına hazırlık yapıyor. Tabi bu süreçte gerek sosyal medyadan, gerekse de bizzat telefon ile arayarak uçak kaldırılması ile ilgili bir talep var. Ancak şunu ifade etmeliyim ki 160 kişilik bir uçağın maliyeti yaklaşık 150.000 TL civarında. Bizim İnegöl Belediyesi olarak veya şahsımın kendimin uçak kaldırma gibi bir organizasyon yapması imkânsız. Elbette ki taraftarımızla birlikte orada olmak istiyoruz. Bunun için İnegölspor yönetim kurulumuz 10 otobüs, Belediye olarak biz 5 otobüs, işadamı Lütfü Yazıcı beyde 2 otobüs ile şu anda 17 otobüsümüz hazır. Buna ilave etmek isteyen işadamlarımız olursa elbette ki taraftarımızın talep durumuna göre bunu da değerlendirilir. Otobüslerin kalkış yeri ve saati ile ilgili detaylı bilgi daha sonra ilçe halkımız ile paylaşılacaktır” dedi.

 

O SENE BU SENE

Başkan Aktaş ayrıca; “Pazartesi akşamı oynayacağımız 1461 Trabzonspor karşılaşmasında inanıyor ve ümit ediyorum ki sevinen taraf biz olacağız. İnşallah özellikle play-pff maçlarında olduğu gibi başta sporcu kardeşlerimiz olmak üzere herkes elinden gelen tüm gayreti sonunda kadar gösterecek ve taraftarımızın “o sene bu sene” tezahüratları eşliğinde İnegöl’e 1.lige çıkmış takımın taraftarları olarak döneceğiz. Cenabı Allah inşallah bize o güzelliği göstersin. Bu vesile ile uçak kaldırma gibi bir düşüncemizin olmadığını bir kez daha tekrar ediyor, otobüslerle sağ selamet Alanya’ya gidip geliriz diyor kamuoyunun ve taraftarlarımızın bilgisine sunuyorum” dedi.

 

KANUNEN MÜMKÜN DEĞİL

Aktaş son olarak; “Ayrıca bir konuyu belirmeden geçemeyeceğim ilçe halkımızın 1461 Trabzonspor-İnegölspor maçını açık alanda, dev ekranda izleyebilmek adına gerek şahsımdan gerekse sosyal paylaşım sitelerinden talepleri oldu. Ancak bildiğiniz üzere maçı Lig TV yayınlamakta, dolayısıyla İnegölspor maçını hiç bir şekilde ticari üyelikte olsa, bireysel üyelikte olsa açık alanda heykel veya AVM meydanı gibi alanlarda toplu olarak izlettirebilmemiz kanunen mümkün değil. İlçe halkımızın bu konuyu anlayışla karşılayacağını temenni eder saygılar sunarım” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş