Olmadı, çıkamadık

Spor Toto 2. Lig Final karşılaşmasında Antalya Alanya’da 1461 Trabzonspor ile karşılaşan temsilcimiz İnegölspor, rakibine penaltılarla 6-4 mağlup olarak yıllardır özlemini çeltiği 1. lig kapısından döndü.

Yayınlama: 26.05.2015
735
A+
A-

PTT 1. Lig’e yükselecek son ekibi belirleyecek olan Spor Toto 2. Lig Final karşılaşmasında dün akşam kıran kırana oynanan mücadele sonucunda belli oldu.

 

GOLLER 2. YARIDA GELDİ






İlk yarısı golsüz tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında iki takım karşılıklı goller bulurken, mücadelenin normal süresi 2-2 tamamlandı. 15’er dakikalık iki uzatma devresinde de gol sesi gelmeyince karşılaşmanın skorunu penaltılar belirledi.

 

ERSEL VE RAİF KAÇIRDI

Penaltılarda 2’nci vuruşu gerçekleştiren Ersel’in topu auta göndermesinin ardından 4’ncü penaltı vuruşunu kullanan Raif’in topu kaleci Kurutuluş’a nişanlaması ile birlikte mücadele 1461 Trabzon takımının 6-4’lük galibiyetiyle sona erdi.

 

HEYKEL’DE HÜZÜN HÂKİM

Antalya Alanya’da oynanan karşılaşmaya gidemeyen sporseverler için heykel meydanında kurula dev sinevizyondan karşılaşmayı takip eden ilçe halkı maç boyunca heyecan dolu anlar yaşarken, temsilcimizin sahadan mağlup ayrılması ile birlikte heyecan yerini büyük bir hüzne bıraktı. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş