Osmaniye sezona hazır

Osmaniyespor camiası, kulüp yönetimi tarafından tesislerde düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Sezon öncesi birlik beraberliği de sağlamak amacıyla yapılan programda, yeni sezona ilişkin değerlendirmeler de yapıldı.

Yayınlama: 17.07.2014
834
A+
A-

 

İftar yemeği ardından bir konuşma yapan Başkan Nuri Kerimoğlu, “Öncelikle bu yemeği düzenlememizde bize sponsor olan İnegöl Yemek Sanayi sahibi değerli ağabeyimiz Çağatay Ögen’e sonsuz teşekkür ederiz. Ramazan ayının bütün İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bu mübarek ayda, Müslümanlar üzerinde oynanan oyunların da biran önce son bulmasını diliyorum” dedi.

 






Sezon öncesi hazırlıklara da değinen Kerimoğlu, “Eylül ayında başlayacak sezon öncesi takıma yapılan takviyelerle gücümüze güç kattık. Yeni gelen arkadaşlarla bu yıl hedefimiz Süper Amatördür. Geçen sezon kıl payı kaçırdığımız süper amatöre inşallah bu yıl çıkacağız. Bu yıl yine Sayın Hocamız Serkan Yalçın ile yolumuza devam edeceğiz. Bu iftar yemeğimize bizi kırmayıp gelen bütün dostlarımıza teşekkür ederiz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş