Osmaniyespor’dan Aktaş’a ziyaret

İnegöl’ü Bursa 1. Amatör Lig’de temsil eden Osmaniyespor Kulübünün yeni başkanı Nedim Sonay Kara ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlama: 01.12.2015
700
A+
A-

Osmaniyespor’un geleceği ve antrenman sahasının yenileme çalışmaları ziyarette öne çıkan konulardı.
 
Gerçekleşen ziyarette açıklamalarda bulunan Osmaniyespor Kulüp Başkanı Nedim Sonay Kara; “Yeni yönetim kurulumuz ile Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı bugün ziyaret etmek istedik. Bizler yıllardır amatör kulüplerin içinde hizmet vermiş tecrübeli bir ekibiz. Osmaniyespor İnegöl´ümüzün eski kulüplerinden biridir. Bunun bilincinde olarak en iyi şekilde kulübümüze hizmet etmek istiyoruz. Hedefimiz öncelikle bulunduğumuz yerde kalıcı olmak ve sağlam bir şekilde yukarıya çıkmaktır. Bu maksatla Osmaniyespor için daha neler yapabiliriz noktasında Belediye Başkanımız ile istişare yapalım istedik. İnşallah başkanımızın bizlere gösterecekleri destek ile kulübümüzün daha iyi yerlere geleceğini umut ediyoruz” dedi.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise; “Yakın bir zamanda yapılan seçimler sonucunda Osmaniyespor kulüp başkanlığına getirilen Nedim Sonay Kara ve yönetim kurulu üyelerini bugün misafir ediyoruz. Osmaniyespor, İnegöl’ümüzün eski ve köklü kulüplerindendir. Kulübün ligde daha iyi yerlere gelmeleri için bununla alakalı neler yapabiliriz noktasında kulüp başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte istişare yapalım istedik” dedi.
 
Aktaş; “Özellikle bugünkü görüşmemizde kulüp olarak bizlere ilettikleri antrenman sahasındaki sıkıntıların bir an evvel giderilmesi noktasında hemen harekete geçeceğiz. Bu şekilde futbolcu kardeşlerimizin daha sağlıklı bir sahada idman yapıp maçlara uygun şartlarda hazırlanmalarını sağlamak, bunun sonucunda da ligde iyi sonuçlar elde etmeleri en büyük dileğimizdir” dedi.
 
Aktaş son olarak; “Osmaniyespor kulüp başkanı ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar diler, kulüp olarak başarılı ve huzurlu bir sezon geçirmelerini temenni ederim” dedi.
 
HABER: Cihan EZLEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş