ÖZMEN TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Saime Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi ve Şekerspor sporcusu Muhammed Celil Özmen, Samsun’da katıldığı Kick Boks Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye şampiyonu oldu.

Yayınlama: 19.05.2016
2.022
A+
A-

Saime Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi ve Şekerspor sporcusu Muhammed Celil Özmen, Samsun’da katıldığı Kick Boks Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye şampiyonu oldu.

 

Saime Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi ve Şekerspor sporcusu Muhammed Celil Özmen, geçtiğimiz gün Samsun’da düzenlenen Kick Boks Türkiye Şampiyonası’nda rakiplerini yenerek Türkiye şampiyonu oldu.






 

SEVİNÇLİ VE GURURLUYUZ

Öğrencilerini kutlayarak konuşmasına başlayan Saime Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Bayram Maksut Hepgüven, “Okulumuzun 12. sınıf öğrencisi Muhammed Celil Özmen Kick Boksta Türkiye şampiyonu oldu. Kendisi İnegöl Şekerspor’da Harun Alan antrenörlüğünde Kick Boks eğitimleri alıyor. Kulübü ile Samsun’da katıldığı Türkiye Şampiyonası’nda önceki gün oynadığı müsabaka sonucunda Türkiye Şampiyonu oldu. Öğrencimizin ülkemizi uluslararası arenada temsil edecek olmasından dolayı büyük bir sevinç ve gurur yaşıyoruz. Kendisine İrlanda’da yapılacak olan Dünya Şampiyonası’nda başarılar diliyoruz, Rabbim yolunu açık etsin” dedi.

 

DARISI DÜNYA ŞAMPİYONLUĞUNA

Başarının ardından büyük sevinç yaşadıklarını belirten antrenör Harun Alan, “Şükürler olsun kardeşimiz, öğrencimiz Muhammed Celil Özmen Türkiye şampiyonu oldu. Diğer antrenör arkadaşlarım bize çok büyük destek verdiler, kendilerine de teşekkürü bir borç biliyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Rabbim öğrencimizin yolunu açık etsin. Darısı İrlanda’da yapılacak olan dünya şampiyonluğuna…” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş