Play-Off şansı: %1

Sarıyer maçı hazırlıklarını tesislerde yapılan antrenman ile sürdüren İnegölspor’da moraller bozuk. İnegölspor’un Play-Off şansının yüzde 1 olduğunu belirten İsmail Güldüren, beklenmeyen sakatlıkların bellerini büktüğünü söyledi.

Yayınlama: 16.04.2014
916
A+
A-

Pazar günü oynanan Giresunspor maçında aldığı 2-0’lık mağlubiyetin ardından Play-Off şansını zora sokan İnegölspor, ligin 31. haftasında İnegöl’de ağırlayacakları Sarıyer maçı hazırlıklarını tesislerde yaptıkları antrenman ile sürdürdü. Gerçekleştirilen antrenmana sakatlıkları devam eden 8 kişi katılmadı.

 

4’TE 4 YAPMAK ZORUNDAYIZ






İnegölspor’un Play-Off şansının yüzde 1 olduğunu belirterek konuşmasına başlayan İnegölspor Kulübü Teknik Direktörü İsmail Güldüren açıklamasında şunlar dile getirdi: Pendikspor’un zor maçları var. 2 tane maç kaybetmesi 1 maçtan da berabere ayrılması gerekiyor. Yine aynı şartlar İnegölspor’da da olsa ne şekilde, hangi atmosferde olursa olsun bırakmazlar. Sonuçta biz de 4’te 4 yapmak zorundayız. Bakıldığında lig içerisinde gerçekçi konuşmak gerekirse 1 kez 4’te 4 yapmışız o da ilk yarıda olmuş. 3 maç kendi sahamızda oynamışız 1 tanesini deplasmanda oynamışız. Bundan sonra İnegölspor’un az şans bulmuş, sakatlıktan kurtulmuş oyuncularını oynatmak adına bir dahaki seneye yönelik planlar yapmak adına maçlarımızı oynayacağız.

 

MÜMİN LİGİ KAPATTI

Yaşanan sakatlıklar artarak devam etti. Mustafa Vargel, Gökhan Güleç, Ercan Göç, Mümin Aysever, Berk Baran, Ali Akburç, Raif Demir ve Bilal Özdemir sakat durumda. 8 oyuncunun 6’sı ligi kapattı. Raif, Giresun’da gıda zehirlenmesi geçirdi. Bilal’in ise sakatlığı nüksetti. 14 kişi ile antrenman yapıyoruz. Bu 2 arkadaşımız da iyileşince 16 tane arkadaşımızla devam edeceğiz. Alabildiğimiz kadar puan almak istiyoruz. Az oynamış ya da altyapıdan çıkmış oyuncularımıza daha fazla şans verip onların bir dahaki yıllarda ne verebileceğine bakacağız. 4 maçı bu şekilde oynayacağız. Mümin’in arka adalesinde 2. derecede yırtık var. 10 gündür tedavi görüyor. Bursaspor’un doktoruna gönderdik. Oradan gelen bilgi 4 hafta boyunca hiçbir şey yapamayacağı yönündeydi. 4 hafta hiçbir şey yapamayacak olan adamın son 1-2 haftaya hazır olması çok zor. Mümin de büyük ihtimalle ligi kapattı. Demek ki bizim bu şanssızlığımız varmış. Başladığımız günden beri ne tam takım halinde idman yaptık ne de tam takım halinde maç oynadık. Bu bizim kısmetimizmiş. İnşallah daha sonraki yıllarda böyle şeyler yaşamayız.

 

BEKLENMEYEN SAKATLIKLAR YAŞANDI

Yaşanan sakatlıkların antrenman veya kendine bakmamakla ilgisi yok. Futbolcunun olmaması gereken sakatlıklar. Gökhan Güleç’i kendi doktoruma gönderdik yaşadığı sakatlık Türkiye’de 100 futbolcudan birinde olurmuş 10 senede. Yüzde 1 ihtimali olan bir şey. Mustafa Vargel 4,5 yıl İnegölspor’da oynamış, 1 tane antrenman kaçırmamış ameliyat oldu. Mümin hayatında ilk defa adale sakatlığı geçiyor, Berk ilk defa geçiriyor. Diğer taraftan Ercan haftasonu ameliyat olacak. Diğer taraftan Bilal sakatlanıyor. Bunların sıkıntılarını yaşadık. Bu kısmet, Rabbimin yazdığı bir yazıdır. İnşallah bundan sonraki yıllarda böyle bir şey olmaz.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş