RAKİPLER’DEN KISA NOTLAR

2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor’un rakiplerinden Ankaragücü ve Kastamonuspor’da transfer hareketliliği yaşandı.

Yayınlama: 11.01.2017
776
A+
A-

ANKARAGÜCÜ’NDE BURSASPOR’A

Ankaragücü, oyuncusu Onur Atasayar’ın Bursaspor ile anlaştıklarını resmi sitesinden duyurdu.

 






Konu ile ilgili olarak Ankaragücü resmi sitesinden yapılan açıklamada; “Kulübümüz ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan futbolcumuz Onur Atasayar’ın transferi için Bursaspor Kulübü ile prensip anlaşmasına varılmıştır. Altyapımızdan yetişen ve sol kanat mevkiinde oynayan futbolcumuz Onur Atasayar’ın sözleşmesinin bu sezon sonu bitecek olması ve oyuncumuzun tercihini Süper Lig’den yana kullanması varılan prensip anlaşmasında etkili olmuştur.Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Yönetim Kurulumuz, ‘Bursaspor’un kadrosuna katmak için yoğun uğraş verdiği ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan oyuncumuz Onur Atasayar’ın transferi konusunda kulübümüz ve oyuncumuzun menfaatleri doğrultusunda prensip anlaşmasına varılmıştır’ denildi.Formamızı taşıdığı süre içerisinde duruşu, sağlam karakteri ve takımımıza yaptığı katkılarından dolayı Onur Atasayar kardeşimize teşekkür ediyor, bundan sonraki futbol yaşamında kendisine başarılar diliyoruz.” ifadeleri yer aldı.

 

KEREM ŞERAS KASTAMONU’DA

Kastamonuspor 1966, son olarak Göztepe’de forma giyen tecrübeli orta saha oyuncusu Kerem Şeras ile anlaştı.

 

Ligin ilk yarısında istediği sonuçları alamayan ve devreyi 15. sırada tamamlayan Kastamonuspor 1966, son olarak Göztepe’de forma giyen Kerem Şeras ile prensip anlaşmasına vardı.

 

Kayseri doğumlu olan 33 yaşındaki Kerem Şeras, kariyerinde çıktığı 334 maçta 10 gol kaydetti. Şeras, kariyerinde Gençlerbirliği, GB Asaşspor, Ankaragücü, Antalyaspor, Kasımpaşa, Osmanlıspor ve son olarak Göztepe’de forma giydi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş