Şaban Yıldırım kampı değerlendirdi

İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, 22 Ocak tarihinde başlayan ve 8 gün süren Antalya kampının birinci bölümünü değerlendirdi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 01.01.2015
614
A+
A-

Antalya’da ikinci devre hazırlıklarını sürdüren temsilcimiz İnegölspor’da, Teknik Direktör Şaban Yıldırım, hazırlık kampını değerlendirdi.

 

HEDEFLERİMİZE İLK KAMP İTİBARİYLE ULAŞTIĞIMIZI SÖYLEYEBİLİRİM






Belek’te sürdürülen kampın ilk bölümünün faydalı geçtiğini ifade eden Yıldırım, Planladığımız bir çalışma takvimi vardı. O takvime uygun bir şekilde çalıştık. 2 tane hazırlık maçı yaptık. Çalışmalarımızı benimsemesi, adapte olması için bütün kadromuzu oynattık. İyi bir kamp dönemi geçti. Hedeflerimize ilk kamp itibariyle ulaştığımızı söyleyebilirim” dedi.

ARAMIZA YENİ KATILACAK ARKADAŞLAR OLABİLİR

Oyunculara 2 gün izin verildiğini dile getiren Yıldırım, “2 Ocak tarihinde ikinci kamp başlayacak. 9 Ocak tarihine kadar tekrar Antalya’dayız. Çalışmalarımız yine planladığımız şekilde sürecek. Bu arada aramıza yeni katılacak arkadaşlar olabilir. Onların adaptasyonu kamp sürecinde gerçekleşeceğini umuyorum. Transfer çalışmalarımız sürüyor. Bugünlerde netice almayı düşüyoruz” şeklinde konuştu. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş