‘Spor Tim’leri geliyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilmesi için çalışmalar başlatılan ‘Spor Timi’ İnegöl’de de oluşturuluyor. -24 yaş arası gençlerden oluşacak olan Spor Timi ile ilgili ilk bilgilendirme toplantısı dün yapıldı.

Yayınlama: 01.05.2014
810
A+
A-

Sani Konukoğlu Konferans Salonu’nda İlçe Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen ilk toplantıda Spor Timi’nde yer alacak öğrenciler ve gençler buluştu.

 

GENÇLİK MERKEZİ VALİ OLURU ALDI






Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan İlçe Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel şunları kaydetti: İnegöl’de gençlik merkezimiz valiliğin emri doğrultusunda kuruldu. Gençlik merkezinin bugün bir toplantısını yapıyoruz. İnegöl’de gençlik ve spor timi altında bir takım kuruyoruz. Biz her okuldan bir öğrenci bünyemize kattık. Bizim için hem sportif hem de kültürel faaliyetlerde aktif olarak 74 öğrenci, sivil toplum kuruluşlarından da temsilciler var. Bu konuda yaş sınırlaması var. Katılacak gençlerin 12-24 yaş arasında olmaları gerekiyor. Biz öğrencilerin mail adreslerini ve bilgilerini topladık. Bu 74 öğrenci kendi takımlarını oluşturacak. Onlarında bilgileri bize gelecek. Bu sayede İnegöl’de yapacağımız tüm aktiviteleri birlikte planlayacağız. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın gençlik hizmetlerinin tanıtımlarını da yaptık. Bakanlığımızın çok güzel hizmetleri var. 5 Mayıs’ta başvurularını alacağımız gençlik kamplarını anlattık.

 

İNEGÖL BELEDİYE İLE ORTAK ÇALIŞMALARA İMZA ATILACAK

Kuracağımız takım İnegöl Belediyesi Gençlik Merkeziyle de irtibatta olup çok güzel çalışmalara imza atacağız. Biz bu tim sayesinde yüzlerce öğrenci ve genç ile faaliyetlerimizi yapacağız. Ben öğrencilerin iyi seçildiğini ve sosyal yönü ağırlıklı olduğunu düşünüyorum. Bizim gençlik merkezimizin de inşaatı başladı. Önümüzdeki aylarda tamamlanacak. Biz orası için bir altyapı oluşturuyoruz. Bu timin ayrı bir özelliği de ilk defa İnegöl’de faaliyete geçirdik. Bu proje bizimle birlikte büyüyecek.

 

ÇOK ÖZEL PROJELER HAZIRLAYACAĞIZ

Timlerde bulunan gençlere farklı imkânlar sağlayacağız. Özellikle kendi kimlik kartları ile spor müsabakalarına ücretsiz olarak giriş yapabilecekler. Türkiye genelindeki projelerden de yararlanma fırsatları olacak. İnegöl’de yapılacak spor müsabakalarında ayrı bir yerleri olacak. Bu proje başlangıçta yavaş ilerleyebilir ama devamında çok güzel çalışmalar olacağından eminim. Zaten İnegöl sportif başarıları ile Bursa ve Türkiye’de adından söz ettiren bir ilçe. Bakanlığında bizim farkımıza varabilmesi için çok özel projeler hazırlayacağız. Biz zaten Bursa’da kıskanılan bir ilçeyiz. Bursa’daki turnuvalarda tüm dereceleri biz alıyoruz. Tüm İnegöl’ün bize destek olmalarını istiyoruz. İşadamlarımıza çağrıda bulunuyoruz. Kurum olarak bizde elimizden geleni yapacağız. Belediyemiz zaten bize sportif ve kültürel faaliyetlerde destek oluyor. Büyükşehir belediyesiyle birlikte gücümüzün dahada artacağını düşünüyorum.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş