Starwood futbolda da şampiyon

Merkezi Almanya’da olan ve Gebze’de fabrikası bulunan Schattedecor firması, Türkiye genelinde ağaç sektöründe yer alan firmalar arasında halı saha futbol turnuvası düzenledi. Gebze’de oynanan karşılaşmalara, Starwood A.Ş. futbol takımı da katıldı. Zorlu rakiplerini tek tek mağlup eden Starwood A.Ş., şampiyonluk kupasını alarak İnegöl’e döndü.

Yayınlama: 13.06.2014
1.265
A+
A-

Starwood A.Ş. futbol takımına önceki gün İnegöl Ağaç-İş Sendikası lokal yöneticisi Sadullah Kaldırım tarafından şampiyonluk yemeği verildi.

 

BİRLİKTELİK BAŞARIYI GETİRDİ






Ağaç İş Sendikasında düzenlenen yemek sonrası bir açıklama yapan takımın teknik menajeri Zafer Yiğit, “31 Mayıs 2014 Cumartesi günü Gebze Şekerpınar Stadında Almanya merkezli Gebze’de fabrikası bulunan Schattedecor firmasının organize ettiği halı saha futbol turnuvasında, Türkiye’nin önde gelen ağaç sektörü kuruluşları mücadele etti. Turnuvada biz Starwood A.Ş. olarak sahaya çıktık. Turnuvada Starwood haricinde; Yıldız Entegre, Yıldız Sunta, Kastamonu Entegre, Teverpan, Vezirköprü Ağaç, Çamsan, ASD Laminant, Gentaş A.Ş. ve Schattedecor takımları yer aldı. Oynanan maçlar sonunda Starwood A.Ş. takımı olarak şampiyon olduk. Şampiyonluk kupası Schattedecor firması yetkilileri tarafından takım kaptanımız Ergin Çoban’a verildi. Stat içinde ve dışında herkesin beğenisini kazanan takımımız, şampiyonluğun yanı sıra turnuvanın en iyi kalecisi ödülünü de aldı. Kalecimiz Burhan Kasapoğlu arkadaşımızı da başarısından dolayı kutluyoruz. Starwood takımı olarak takım içinde ve işyerinde abi kardeş ilişkisi içerisinde birlikteliklerini sağladık. Başarı da böyle geldi. Bu başarıda emeği olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

BAŞARI İNŞALLAH DEVAM EDECEK

Geçen yıl İnegöl’de 24 takımın katıldığı Kurumlar Arası Hali Saha Futbol Turnuvasında da şampiyon olduklarını hatırlatan Yiğit, “Bu yıl da bu başarıyı taçlandırarak ağaç sektörleri arasında bir numara olduğumuzu gösterdik. Bu başarı inşallah devam edecek. Ayrıca ben İnegöl Ağaç-İş Sendikası lokalini işleten Sadullah Kaldırım’a da bizim için düzenlediği şampiyonluk yemeği için teşekkür ediyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş