Süperlerde 2 galibiyet 2 mağlubiyet

Bursa Bölgesi Süper Amatör Lig’de 8. hafta oynanan maçlarla geride kaldı. 4 temsilcimizin mücadele ettiği ligde temsilcilerimiz haftayı 2 galibiyet ve 2 mağlubiyetle kapattı.

Yayınlama: 01.12.2014
663
A+
A-

Süper Amatör Lig’de temsilcilerimiz oynadıkları maçlar ile 8. haftayı geride bıraktı. İnegöl temsilcileri çıktıkları maçlarda 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet aldı.

 

KARADENİZ GÜVEN AĞIR DARBE ALDI






A Grubu’nda aldığı başarılı sonuçlar ile zirveye ortak olan Karadeniz Güvenspor bu hafta deplasmanda Tütünspor ile karşılaştı. Temsilcimiz sahadan 3-1 mağlup ayrılarak bu sezonki 2. mağlubiyetini aldı ve zirve yolunda önemli 3 puan bıraktı.

 

KAFKAS HAFTALAR SONRA

B Grubu temsilcimiz Kafkasspor ise üst üste aldığı 3 beraberliğin ardından bu hafta sahasında Gemlikspor’u konuk etti. Temsilcimiz Ömer Faruk Boz’un 2. yarıda kaydettiği golle sahadan 1-0 galip ayrıldı ve hanesine 3 puanı yazdırdı.

 

KURTULUŞ DEPLASMANDAN 3 PUANLA DÖNDÜ

B Grubu’nda mücadele eden diğer temsilcimiz Kurtuluşspor ise geçtiğimiz hafta aldığı mağlubiyetin ardından bu hafta Fethiye İdman Yurdu deplasmanına çıktı. Temsilcimi rakibini 2-1 mağlup ederek haftayı 3 puanla noktaladı.

 

YENİCE SON DAKİKALARDA YIKILDI

B Grubu’ndaki son temsilcimiz Yenicespor ise bu hafta Bağlarbaşı karşısında 3 puan mücadelesi verdi. Temsilcimiz maçın son dakikalarına 1-0 önde girmesine rağmen rakibinin penaltıdan attığı 2 gole engel olamadı ve sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş