Süperlerde kaybeden yok

Bursa Bölgesi Süper Amatör Lig’de 4 temsilcimiz sahaya çıktı. Zorlu mücadelelere sahne olan maçlardan temsilcilerimiz 2 galibiyet ve 2 beraberlik çıkarttı.

Yayınlama: 10.11.2014
656
A+
A-

Süper Amatör Lig’de 5. Hafta oynanan maçlarla geride kaldı. 4 temsilcimizin sahne aldığı 5. Hafta karşılaşmalarında İnegöl takımları 2 galibiyet ve 2 beraberlik çıkarttı.

 

KARADENİZ ‘GÜVEN’ VERDİ






A grubunda mücadele eden temsilcimiz Karadeniz Güvenspor bu hafta sahasında Yeniköy’ü ağırladı. Rakibini 2-1 mağlup eden bordo-mavililer iyi gidişini sürdürdü.

 

KAFKAS TEKLEDİ

B grubu liderli Kafkasspor ise deplasmanda Cihanspor’un konuğu oldu. Kafkasspor rakibi ile 2-2 berabere kalarak bu sezonki ilk puan kaybını yaşadı.

 

KURTULUŞ BURGAZ’A DİŞ GEÇİREMEDİ

B grubunda mücadele eden bir diğer temsilcimiz Kurtuluşspor ise Burgaz deplasmanına çıktı. Sarı-kırmızılılar karşılıklı atılan gollerle sahadan 1-1 berabere ayrılarak hanesine 1 puanı yazdırdı.

 

YENİCE GALİBİYETLE TANIŞTI

B grubunda mücadele eden ve sezona istediği gibi başlayamayan Yenicespor ise bu hafta galibiyetle tanıştı. Temsilcimiz deplasmanda karşılaştığı Duaçınarı’nı 3-1 yenerek haftayı galibiyetle kapatan 2. Takımımız oldu. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş