Süperler’in BAL derbisi

Süper Amatör Ligde sezonu gruplarında 3’üncü sırada tamamlayarak BAL Ligine yükselme maçları olan Play-Off gruplarına kalan Yenicespor ve Kafkasspor, bu hafta İnegöl derbisinde karşı karşıya gelecek.

Yayınlama: 04.04.2014
998
A+
A-

Bölgesel Amatör Lig’e yükselme maçları olan Play-Off grubunda bu hafta iki İnegöl takımı Yenicespor ve Kafkasspor karşı karşıya gelecek. Play-Off karşılaşmalarına mağlubiyetle başlayan iki temsilcimiz de kazanmak için karşılaşmaya çıkacak.

 

Karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan Kafkasspor Teknik Direktörü Köksal Demiral şunları söyledi: Elmasbahçe karşılaşmasından istediğimiz sonucu alamadık. Kazanma isteğimiz fazlaydı ama bireysel hatalar yaptık. Kafkasspor olarak kalan 4 maçı kazanmak zorundayız. İlk maçta üstümüzde baskı vardı. Bu baskıyı kaldıramadık. İlk maçta 2 fire verdik. Özellikle Mesut’un atılmaması gerekiyordu. Bu ligin üstünde bir oyuncu ama kendisini kontrol etmesi gerek. Ömer Pal sakat. Bu hafta Yenicespor ile oynayacağız. İki İnegöl takımı karşılaşacak. Centilmence bir mücadele olmasını diliyorum. Yenicespor’da kazanmak istiyor. İyi olan kazansın. Hedeften şaşmamız söz konusu değil. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Onları üzdük ama bizi desteklesinler. Çünkü cami bunu hak ediyor.






 

Yenicespor Teknik Direktörü Yalçın Yeşil ise Play-Off grubu ilk karşılaşması olan İznikspor maçında iyi bir oyun ortaya koymalarına rağmen şanssız bir mağlubiyet aldıklarını vurgulayarak şöyle konuştu: İlk maçta 3 puan almak önemliydi ancak oynadığımız oyunun karşılığını alamadığımızı düşünüyorum. Önümüzde Kafkasspor ile maçımız var. İnegöl derbisi olacak. İki takımda ilk maçlarını kaybettiği için bu maç hayati önem taşıyor. Ben kaybeden tarafın havlu atacağını düşünüyorum. İnegöl’ün iki güzide kulübüyüz. Ama 3 puanla ayrılan taraf olmak istiyoruz. Her şeyden önce dostça ve centilmence bir karşılaşma olmasını diliyorum. İyi olan taraf kazansın.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş