Taekwondocular, Türkiye Şampiyonası’nda

İnegöl Belediyespor’lu Taekwonducular Bursa Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 11 Mart 2014 tarihinde Bursa’da düzenlenen ortaöğretimler arası Taekwondo müsabakalarından başarı ile döndüler.

Yayınlama: 21.03.2014
857
A+
A-

70 sporcunun katıldığı müsabakalarda Belediyespor bünyesindeki sporcular 3. lük kupası elde ederek,  Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandılar.

 

Müsabakaya katılan sporcularımızdan Nazan Tataroğlu birinci, Burak Emin Kaya ikinci, Beyzanur Şahingöz ise ikinci olarak kendi yaş kategorilerinde müsabakaları tamamladılar. İnegöl Belediyespor Kulüp Başkanı Adem Tayyar, düzenlenen hemen her müsabakada sporcularının derece elde ettiklerini vurgulayarak, elde ettikleri başarıdan dolayı hem takım antrenörünü hem de sporcuları tebrik etti.






 

TAKIMIMIZ İLÇEMİZİN GURURU OLMAYA DEVAM EDİYOR

Konuyla ilgili bir açıklama yapan İnegöl Belediyespor Kulüp Başkanı Adem Tayyar, şu ifadeleri kullandı: İnsanlarımızın sadece spor yapması bile bize göre bir başarıdır. Ama beraberinde gelen madalyalar ve dereceler de motivasyonumuzu arttırıyor. Bize bu mutluluğu yaşattıkları için tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum. Takımımız ilçemizin gururu olmaya devam ediyor.

 

Tayyar, emeklerinin boşa gitmediğini belirterek, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a desteklerinden ötürü teşekkür ederken, sporcularına Türkiye Şampiyonasında da başarı diledi.

 

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş