“Takımın kalitesi yansımadı”

Kafkasspor Genel Kaptanı Salih Bayraktar, takımın kapasitesinin ve oyuncu kalitesinin oynadıkları 8 maça yansımadığını, önümüzdeki haftalarda daha iyi bir Kafkasspor izleyeceklerine inandığını söyledi.

Yayınlama: 12.12.2014
584
A+
A-

Takımın kalitesinin henüz sahaya yansımadığını belirten Salih Bayraktar, önümüzdeki günlerde Kafkassor’un gerçek kalitesini izleyeceklerini ifade etti.

OYUN VE MÜCADELE ANLAMINDA AŞAMA KAYDETMESİNİ BEKLİYORUZ

Fethiyespor maçı hazırlıklarına Kafkasspor tesislerinde başladıklarını ifade eden Salih Bayraktar, “Son Bağlarbaşıspor maçında ilk yarı iyi oyun sergiledik. Rakip ikinci yarının hemen başında 10 kişi kaldı. 10 kişi kalan rakibimize karşı istediğimiz oyunu oynayamadık. Ama futbol hatalar oyunu ve kim yapılan hataları cezalandırırsa sahadan istediği sonuçla ayrılıyor. Bağlarbaşıspor mücadelesi de bizim adımıza böyle oldu. İyi oynayamadığımız maçtan 1 puanla ayrıldık ve üzüldük. Ama takımımızın önümüzdeki haftalarda oyun ve mücadele anlamında aşama kaydetmesini bekliyoruz” dedi.






SONUCA GİDEN BİR TAKIM OLARAK LİGE GERİ DÖNÜŞ YAPACAĞIMIZA İNANIYORUM

Salih Bayraktar, “Oyuncularımız gerçek kapasitelerini ortaya koymaya başlayacaklarına inanıyorum.  Fethiyespor maçıyla birlikte daha çok mücadele eden, maçı daha çok isteyen ve sonuca giden bir takım olarak lige geri dönüş yapacağımıza inanıyorum” dedi.

 

TEKNİK HEYET VE OYUNCULARIMIZA GÜVENİYORUZ

Kafkasspor Genel Kaptanı Salih Bayrktar, Bursa Süper Amatör B grubunda geride kalan 9 haftalık zamanda bazı maçlarda istenilen sonuçları alamadıklarını belirterek, “Bunu hem yönetimimiz hem oyuncularımız hem de teknik heyetimiz kabul ediyor. Takımımızın kapasitesi, oyuncularımızın kalitesi 9 haftada bazı maçların sonucuna yansımadı.  Bu her takımın başına gelebilecek bir durum. Bunu başaramadık. Şimdi geçmişi gereken dersleri çıkartarak bir kenara koyacağız ve bundan sonra daha iyi nasıl olabilirizin çalışmalarını yapacağız. Biz her zaman söylediğimiz gibi teknik heyet ve oyuncularımıza güveniyoruz. Onların da bu güvenimizi boşa çıkarmayacaklarına da inanıyoruz. Kafkasspor’u daha güzel günler bekliyor.  Camiamız ve taraftarlarımız bizden desteklerini daha önce olduğu gibi esirgemesinler. Takımımızda alacağı sonuçlarla onları mutlu ederek bu desteklerinin karşılığını verecektir” şeklinde görüş belirtti. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş