Kafkas şampiyon olmaya hazır

Kafkasspor yöneticileri Salih Bayraktar ve Orhan Yavuz 2014-2015 futbol sezonu öncesi açıklamalarda bulundular. İki yöneticide şampiyonluk için bütün hazırlıkların tamamlandığını ifade etti.

Yayınlama: 28.08.2014
718
A+
A-

2014-2015 futbol sezonu öncesi çalışmalarına başlayan Kafkasspor’da yönetici Salih Bayraktar ve Orhan Yavuz, kendilerine yöneltilen soruları yanıtladılar.

 

BAŞARILI OLACAĞINA İNANIYORUM DEDİ






Kafkasspor’da yönetici olmanın bir ayrıcalık olduğunu aktaran Salih Bayraktar, “Bugüne kadar Kafkasspor’un içerde ve dışarıdaki maçlarına gittim. Kafkasspor’un hep içindeydik. Başkanımız bizlere genel kaptanlık görevini layık gördü. Başarılı olacağına inanıyorum dedi. Bizler de bu görevi kabul ettik” dedi.

 

ÇALIŞMALARIMIZ GAYET CİDDİ BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR

Kafkasspor’un bir yaşam tarzı haline dönüştüğünü belirten Bayraktar, “Sevgimiz buradan geliyor. Ayrıca kendimizi temsil ettiği için bu camianın içindeyiz. Bu yılki hedefimiz şampiyon olup, kupayı vefat eden Ahmet Güzel’e hediye etmektir.  Şampiyon olmak Ahmet ağabeyimizin vasiyeti gibi oldu. Kafkasspor olarak antrenmanlara başladık. Çalışmalarımız gayet ciddi bir şekilde devam ediyor” şeklinde konuştu.

 

BİRKAÇ TRANSFER DAHA YAPABİLİRİZ

Yaz sezonunda transfer ettikleri İzzet Kaya’nın kendilerine çok faydalı olacağını belirten Bayraktar, “Takımda ağabey olarak ve güzel oyunuyla da katkı sağlayacaktır. Bursa’da en iyi orta saha ve hücum hattına sahip olduğumuza inanıyorum. Defansta ufak tefek sorunumuz vardı. İzmit Belediyespor’dan Erdem kardeşimizi transfer ederek bu sorunu çözdüğümüze inanıyorum. Şu an hocamızın isteği doğrultusunda bir eksiğimiz bulunmamaktadır. Hazırlık maçlarımızın sonunda hocamızın raporu doğrultusunda, birkaç transfer daha yapabiliriz. Başkanımızın dediği gibi ‘o sene bu sene’. Her şey tamam inşallah…” diye konuştu.

 

KARAKTERLİ VE KARAKTERİNİ SAHAYA KOYAN ARKADAŞLARLA DEVAM ETTİK

Transferde nelere dikkat ettikleri hususunda konuşan Bayraktar, “Tabi ki futbolcunun iyi futbol oynaması çok önemlidir. Geçtiğimiz yıldan 9 oyuncumuz ile devam etme kararı aldık. Geçtiğimiz sezondan devam eden oyuncularımız kalırken bizi yaşayan, bu camiaya kendini ait hisseden gerçekten karakterli ve karakterini sahaya koyan arkadaşlarla devam ettik. Transfer ettiğimiz oyuncuların kişilik ve karakterleri bizim için çok önemlidir. Biz de futbol oynayan kardeşlerimizi kendi öz kardeşimizden ayırmıyoruz, sahipleniyoruz. Sevgimizin ve ilgimizin karşılığını verebilecek futbolcu kardeşlerimizle anlaştık. İnşallah onlar da bize ayak uydururlar. Bizden ayrılan futbolcu kardeşlerimiz bizden istemeyerek ayrılıyorlar, çünkü taraftarlarımız da ve yöneticilerimiz de bir sahiplenme var” ifadelerini kullandı.

 

KAFKASSPOR’DA OYNAMAK İÇİN CAN ATIYORLAR

İnegölspor’dan sonra İnegöl’de en iyi altyapıya sahip takımın Kafkasspor olduğunu aktaran Bayraktar, “Altyapımızda oynayan oyuncularımız söylememize gerek kalmadan maçlara geliyorlar, deplasmanlara gelip maçları izliyorlar. Kafkasspor’u 15-16 yaşından itibaren yaşamaya başlıyorlar. Altyapıdan ilerde A takıma yükseleceklerine inandıkları için, Kafkasspor’da oynamak için can atıyorlar. Gerektiğinde alt yapıya transfer yapıyoruz. Altyapımızdan çok ümitliyiz” dedi.

 

İNŞALLAH SEZON SONUNDA BAL’DAYIZ

Kafkasspor Futbol Kulübü’nün kurulmasından sonra yıllarca formasını terlettiğini belirten yönetici Orhan Yavuz ise, “Bu yıl da Allah nasip etti ve yönetici olarak kulüpte görev aldım. Ahmet kardeşimizin anısına bu yıl Bölgesel Amatör Lig’e çıkmak istiyoruz. Bu yıl şampiyon olacağımıza inanıyorum. Taraftar ve yönetici olarak biz gerçekten hazırız. Bütün taraftarlarımıza sesleniyorum; bu takıma hep beraber inanıyoruz, inşallah sezon sonunda BAL’dayız” açıklamalarında bulundu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş