Belediyespor’da Zoroğlu dönemi başladı

Erkekler Voleybol 1. Liginde mücadele eden temsilcimiz İnegöl Belediyespor, Bahadır Aksoy’dan boşalan antrenörlük koltuğuna Levent Zoroğlu’nu getirdi.

Yayınlama: 07.05.2016
564
A+
A-

İnegöl Belediyesi’nde düzenlenen imza töreni ile Zoruğlu, İnegöl Belediyespor Antrenörlüğüne getirildi.

 

İmza töreninde açıklamalarda bulunan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Bu anlaşmanın İnegöl’ümüze hayırlı olmasını diliyorum. 5 buçuk yıllık süreç zarfından gerçekten güzel işlere imza atan, her geçen gün de çıatsını yükselten, üzerine koyarak devam eden, futbol haricinde voleybol ve basketbol başta olmak üzere 10 ayrı branşta 2 bin civarında lisanslı sporcusu bulunan ve buna dair eğitimler veren, salon sporlarını sevdirme noktasında İnegöl’de ciddi bir altyapı oluşturan Belediyespor, bugün bir altyapının daha içerisine gidiyor. Biliyorsunuz voleybol bizim ana branşımız. Belediyespor kurulduğunda 4 branşımızdan bir tanesiydi. Voleybolda Allah nasip etti 3. ligde bir sene kalarak 2. lige, 2. ligde 2 sene kalarak 1. lige çıktık. 3 yıldır da 1. ligdeyiz. Bu yıl da klasman grubundaydık, ligi ilk 8 arasında tamamladık.






 

“2 Yıldan beri Bahadır Aksoy hocamız ile bu süreci paylaşmış ve beraberinde sporcu kardeşlerimizin, yönetimimizin katkı ve destekleri ile  voleybolda gerçekten Belediyespor önemli işlere imza attı. Önemli takımları burada ve dışarıda yendik. Sportif faaliyetlerde dönem dönem bu tip değişimler kaçınılmaz bir gerçektir. Bugün yeni bir heyecana imza atıyoruz”

 

“Ben kısaca yeni hocamızdan bahsetmek istiyorum. Levent Zoroğlu, 1974 Sivas doğumlu. Daha önce Sivas 4 Eylül Belediye’yi aldığı alt liglerden, 1. lige çıkarış ve Sivas merkezli olmak üzere o civarda çalışmış bir hocamız. Voleybola yıllarını vermiş, genç bir hocamız. İnşallah yeni süreçte heyecanını, bu noktadaki aktivitesini İnegöl Belediyespor Voleybol Takımı için harcayacak. Ekibi ile beraber Belediyespor’u daha önemli başarılara, özellikle 5 yıllık periyotta hayal ettiğimiz Avrupa hayaline kavuşturmakla alakalı yeni hedefler koyacak. Bunları yaparken maddi ve manevi her açıdan realiteyi göz önüne alarak, sağlam adımlarla yolumuza devam edeceğiz. Ben hocamıza, hocamızın ailesin bu anlaşmanın hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Çiçeği burnunda antrenör Levent Zoroğlu ise, “Başkanımızın konuşmalarından sonra bizlere pek laf düşmüyor. Genç bir Belediye Başkanımız var, genç bir yönetici grubumuz var. Ben de genç bir antrenör olarak bu içimizdeki heyecanı, çalışma azmini sahaya yansıtıp, başkanımızın ve yönetim kurulumuzun bize verdiği güveni yerde bırakmayıp, aldığımız yerden daha büyük hedeflere takımımızı götürmek istiyoruz. Altyapılarla beraber İnegöllü kardeşlerimiz ile hedeflerimiz doğrultusunda çalışacağız. İnşallah da başarılı olacağız. Yönetim kurulumuzun bana güvendiği için çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş