Güven’in hedefi ilk 3

Karadeniz Güvenspor Teknik Direktörü İbrahim Oğuzay, takım olarak fiziki ve psikolojik anlamda iyi durumda olduklarını ve ilk 3’e girmeyi hedeflediklerini belirtti.

Yayınlama: 06.11.2014
683
A+
A-

Karadeniz Güvenspor Teknik Direktörü İbrahim Oğuzay, takımın gidişatı ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu.

 

Haftasonu oynanan Hamitler maçına değinen İbrahim Oğuzay, “Hamitler grubumuzun iyi takımlarından bir tanesi. Aldıkları puanlar ile bu belliydi. 3’te 3 yaparak 9 puandaydılar. Ben baştan beri söylediğim gibi takımıma güveniyorum, biz de bu ligin iyi ekiplerinden bir tanesiyiz. Bunu da bu maçta oyuncularım 2-0 geri düşmelerine rağmen maçı bırakmayarak gösterdiler. 2-0’dan sonra maçı kazanabilirdik de. 70’ten sonra maçı kazanabilecek pozisyonlara da girdik. 2-0’dan maçı 2-2’ye getirerek deplasmanda 1 puan almak bile bizim için iyi” dedi.






 

CİDDİ VE DİSİPLİNLİ BİR EKİBİZ

Bu hafta Orhangazi Yeniköy maçına çıkacaklarını belirten Oğuzay, “3 puanlı bir takım ama futbol oynanmadan maç kazanılmıyor. Bunun bilincinde olan ciddi ve disiplinli bir ekibiz. Bu maçı da alarak üst sıralardaki hedefimize adım adım devam edeceğiz. Takım olarak fiziken de psikolojik olarak da iyi durumdayız. İlk 3’e girmek için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş