“Çıkışa geçmek istiyoruz”

Süper Amatör Lig B Grubu’nda mücadele eden Kafkasspor’un Futbol Şube Sorumlusu Cemil Ter, hafta sonu yapacakları Gemlikspor maçını kazanarak, çıkışa geçmek istediklerini söyledi.

Yayınlama: 28.11.2014
630
A+
A-

Basına açıklamalarda bulunan Ter, üç haftadır sahadan beraberlikle ayrılmalarına rağmen ligde lider konumda olduklarını belirtti.

 

‘İYİ YOLDAYIZ’






Burgazspor maçında takımının mücadelesini beğendiğini dile getiren Ter, “Karşılaşmanın son dakikalarına kadar öndeydik ama dikkat kaybından beraberlik golünü yedik. Futbolcularımız genel hatlarıyla iyi mücadele ortaya koydular. Sayısız gol pozisyonları bulduk. İyi yolda olduğumuza inanıyorum. İki oyuncumuz sakat, hafta sonuna kadar düzeleceklerine inanıyorum. Futbolcularımızın antrenmanlarda gösterdikleri performanstan memnunum, sahaya da yansıtacaklarına inanıyorum” dedi.

 

‘ÇOK ÖNEM VERDİĞİMİZ BİR MAÇ’

Bu hafta Gemlikspor’u konuk edeceklerini hatırlatan Cemil Ter, “Çok önem verdiğimiz bir maç. Gemlikspor maçını kazanarak, çıkışa geçmek istiyoruz. İyi bir şekilde hazırlanıyoruz. Üç puanı alarak içinde bulunduğumuz durumdan kurtulmayı arzu ediyoruz. Taraftarlarımızdan bu zorlu maçta tribünlerdeki yerlerini almalarını temenni ediyoruz” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş