Uğur Kavuk İnegölspor’da

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren İnegölspor, milli takım da dâhil olmak üzere birçok Süper Lig takımının formasını terleten orta saha Uğur Kavuk’u renklerine bağladı. Kavuk ile 2 yıllık sözleşme imzanladı.

Yayınlama: 26.06.2014
981
A+
A-

Belediye Başkan Yardımcısı ve İnegölspor Yönetim Kurulu Üyesi Eşref Yiğit’in de katılımı ile dün kulüp tesislerinde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Kavuk, şampiyonluk hedefi doğrultusunda İnegölspor’a geldiğini ifade etti.

 

İNEGÖLSPOR BU YIL HAK ETMİŞ OLDUĞU NOKTAYA GELECEK






Transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek konuşmasına başlayan Belediye Başkan Yardımcısı ve İnegölspor Yönetim Kurulu Üyesi Eşref Yiğit şöyle konuştu: “Bugün Uğur Kavuk ile 2 yıllık sözleşme imzalamış bulunmaktayız. Kendisi daha önce Milli Takım’ın yanı sıra Süper Lig takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediye, Antalyaspor, Sivasspor ve en son Gaziantepspor’da forma giymiştir. Kendisi, tecrübelerinden faydalanacağımızı ve İnegölspor’a katkı sağlayacağını düşündüğümüz nokta transferlerimizden bir tanesidir. Bugün İnegölspor kulübünün büyüklüğünü ilgilenmiş olduğumuz lig oyuncuları ve ileriye dönük yatırım yapılacak olan oyuncu grupları ile göstermiş bulunmaktayız. Bu transferde emeği geçen Uğur Kavuk’un menajeri olan İnegöllü Emin Örnek kardeşimize de teşekkür ediyoruz. Bu transferin İnegöl kamuoyuna ve İnegölspor’a hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Kardeşimize de hayırlı uğurlu olsun. İnşallah İnegölspor bu yıl hak etmiş olduğu noktaya gelecek, bir üst lige çıkacak. Bugün gruplarımız da belli oldu. Grubunun da İnegölspor’a hayırlı olmasını diliyorum.

 

ŞAMPİYONLUĞA OYNAYAN BİR TAKIM

Uğur Kavuk ise yaptığı konuşmasında şunları dile getirdi: Milli takım dâhil bütün lig kategorilerinde oynadım. Şaban hocamın isteği doğrultusunda şampiyonluğa oynayan bir takım kurulacağını ve bu doğrultuda transferler yapılacağını öğrenmem sonucu karşılıklı görüşmelerle anlaşmış bulunmaktayız. İnşallah alnımızın teri ile sahada mücadele ederek bütün camiamız ile beraber önceden Antalyaspor’da yaşadığımız şampiyonluklar gibi İnegölspor’da da şampiyonluklar yaşarız. İnşallah rabbim hayırlı ve güzel bir sezon nasip eder. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş